Jakub Forgács Krimi

ŠOKUJÚCE odhalenie v Banskobystrickom kraji: Zadržali hneď 7 vodičov pod vplyvom drog, FOTO

Polícia zadržala aj štyri osvedčenia o evidencii a odhalila vodiča a cyklistu pod vplyvom alkoholu a niekoľko desiatok priestupkov v doprave.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCE odhalenie v Banskobystrickom kraji: Zadržali hneď 7 vodičov pod vplyvom drog, FOTO
6
Galéria

Polícia v Žiari nad Hronom realizovala preventívno-bezpečnostnú akciu „DOGA“ za účelom zamedzenia užívania omamných a psychotropných látok pred jazdou na motorových vozidlách, ako aj samotného prechovávania a predaja omamných a psychotropných látok. Banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti so slovami, že prebehla vo viacerých okresoch nášho kraja a priniesla výsledky, vďaka ktorým sú naše cesty o niečo bezpečnejšie.

„Taktiež bolo vykonané pátranie po hľadaných alebo nezvestných osobách, zbraniach, strelive, výbušninách, jedoch, prekurzoroch a veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti alebo súvisiacich s trestnou činnosťou,“ doplnili policajti so slovami, že do akcie boli okrem policajtov viacerých útvarov zapojení aj príslušníci Finančnej správy – zo stanice colného úradu v Lučenci so služobným psom.

„Výsledkom akcie je sedem vodičov jazdiacich pod vplyvom omamných a psychotropných látok, jeden vodič a jeden cyklista boli pod vplyvom alkoholu,“ dodali so slovami, že polícia zadržala aj štyri osvedčenia o evidencii a odhalila niekoľko desiatok priestupkov v doprave.

Zábery z policajnej akcie nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Policajná akcia Doga
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM