Tlačové správy

Rodinné dni Citroën Angry Birds v Žiari: Kopec zábavy pre drobcov a skvelé ceny pre rodičov!

Akcia, na ktorú sa rozhodne oplatí zavítať. Odniesť si z nej totiž môžete nielen super zážitky, ale dokonca aj rodinné auto s plnou nádržou. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Rodinné dni Citroën Angry Birds v Žiari: Kopec zábavy pre drobcov a skvelé ceny pre rodičov!
Zdroj: TASR

Už tento víkend (20. – 21.5.) nás v žiarskej predajni Citroën Harmónia čakajú rodinné dni Citroën Angry Birds.

Lístky do kina

Podarené animované vtáčence Angry Birds, alebo takzvané Angráče, zbožňujú azda všetky deti a počas rodinných dní si ich užijú až-až. Deti budú súťažiť v hode Angráčom do kufra, v kreslení Angráčov, triafaní Angráčov do basketbalového koša a hľadaní Angráčov v autách.

Najšikovnejšie ratolesti vyhrajú po dva lístky do kina, ako inak, na Angry Birds vo filme, a to už na túto nedeľu (22.5.).

Trdelník priamo z pece

Naprázdno však na rodinných dňoch Angry Birds s Citroënom neobíde nikto. Drobci budú odchádzať s hlavou plnou zážitkov a bruškom plným sladkých dobrôt. V sobotu bude pre ne pripravená trampolína a na maškrtníkov bude čakať zmrzlina a čerstvý voňavý trdelník pečený priamo na mieste.

Niečo pre rodičov

Aké by to boli rodinné dni, keby si na svoje neprišla celá rodina.

Maminy a ocinovia nebudú o nič ukrátení a súťažiť budú o rodinné auto na týždeň s plnou nádržou. Naviac, pre tých, ktorí sa rozhodnú pre kúpu, sú tu počas víkendu pripravené mimoriadne dodatočné zľavy až do výšky 1 500€ na nové vozidlo. Chýbať samozrejme nebudú skúšobné jazdy na rodinných modeloch z dielne Citroënu.

Na rodinných dňoch Citroën Angry Birds vás budú očakávať v piatok od 14:00 do 17:00 hod. a v sobotu od 9:00 do 15:00 hod. v showroome v Žiari nad Hronom (Priemyselná ulica).

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Foto: ilustračné

Rodinné dni Citroën Angry Birds v Žiari
1
Galéria
Zdroj: Citroën
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM