Tlačové správy

Reštaurácia TATRA opäť otvorená: Pizzu priamo z dreva aj nové priestory ocení nie jeden Žiarčan

Známa žiarska reštaurácia je už opäť otvorená. Novým prevádzkovateľom tohto zariadenia je rodinná firma s dlhoročnou tradíciou v gastronómii Pružinová, s.r.o. A nechýba ani pár noviniek.

Ilustračný obrázok k článku Reštaurácia TATRA opäť otvorená: Pizzu priamo z dreva aj nové priestory ocení nie jeden Žiarčan
Zdroj: Gastro Pružinová

„Tatra priniesla mnoho nových výziev, medzi ne určite patrí aj príprava pizze na dreve, ktorú sme doteraz našim hosťom neponúkali, ale i nové možnosti v ponuke našich doterajších služieb, predovšetkým podujatiach organizovaných pre menšie a väčšie skupiny maximálne do 80 osôb,“ hovorí o službách vo vynovených priestoroch reštaurácie konateľka spoločnosti Anna Pružinová.

Pred samotným otvorením reštaurácia prešla niekoľkými úpravami: „Celý priestor sme kompletne vymaľovali, na stenu pribudli tapety a reštauráciu zväčšilo aj odstránenie sklenenej steny medzi jej jednotlivými časťami,“ vyratúva zmeny, ktoré sa v Tatre v posledných týždňoch udiali pani Anna.

Tím reštaurácie obohatili dve skúsené pizzerky Slávka a Peťa, ktoré toto obľúbené jedlo chudobných Talianov pripravujú v peci priamo pred očami zákazníkov. No a ak práve nemáte chuť na pizzu, tak odporúčame skvelý burger, poctivý rezeň či cestoviny, ktoré vám zas pripraví náš nový kuchár Peťo.

Čítajte tiež Gurmáni pozor! Obľúbená rodinná reštaurácia v Žiari sa sťahuje

Reštaurácia je momentálne otvorená od pondelka do soboty od 9.00 ráno do 21.00 hodiny a cez víkendy až do 23.00. Počas otváracích hodín funguje aj rozvoz, jedlo si môžete objednať na čísle 045/672 5332. Viac informácii získate aj na stráne: www.pruzinova-gastro.sk a na Facebooku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Gurmáni pozor! Obľúbená rodinná reštaurácia v Žiari sa sťahuje
10
Galéria
Zdroj: Gastro Pružinová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM