Jakub Forgács Krimi

Polícia PÁTRA po Magdaléne a prosí o POMOC: Žena je NEZVESTNÁ už niekoľko dní

Magdaléna sa podľa slov polície zdržiava na neznámom mieste, pričom o sebe nepodala žiadne informácie.

Ilustračný obrázok k článku Polícia PÁTRA po Magdaléne a prosí o POMOC: Žena je NEZVESTNÁ už niekoľko dní
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Polícia v Žiari nad Hronom sa obracia na ľudí s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej, 59-ročnej Magdaléne V. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

„Menovaná je nezvestný od 29.12.2023 kedy odišla z domu v Žiari nad Hronom do práce, kde chodievala autobusom. V uvedený deň do zamestnania nastúpila, pričom asi o 12.05 hod. išla na autobus do Zvolena,“ uviedli muži zákona so slovami, že od uvedenej doby sa nezvestná zdržuje na neznámom mieste, pričom o sebe nepodala žiadne informácie.

Podľa slov polície je cca 165 cm vysoká, váži cca 75 kg, má hnedé oči, čierne vlasy po plecia, zvlnené, nosí okuliare, náušnice v oboch ušiach – zlaté kruhy, na rukách má prstene zo žltého kovu, je po úraze pravej dolnej končatiny a môže mierne krívať. Oblečené mala modré rifle, fialová bunda s kapucňou a topánky modrej farby

„Akékoľvek poznatky k pobytu menovanej oznámte na známom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru,“ dodali policajti, ktorí ďakujú za pomoc a spoluprácu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Titul. foto: ilustračné

HĽADÁME 59-ROČNÚ MAGDALÉNU Polícia v Žiari nad Hronom sa na vás obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Tuesday, January 2, 2024

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM