Rôzne Správy

Po webe pre turistov aj niečo pre domácich: Kremnica predstavila novinku

Zmena je viditeľná na prvý pohľad. A stránku si Kremničania po novom pohodlne prehliadnu aj v mobile.

Ilustračný obrázok k článku Po webe pre turistov aj niečo pre domácich: Kremnica predstavila novinku
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Internetová stránka mesta Kremnica dostala nový dizajn. Mestská koordinátorka cestovného ruchu Veronika Chrienová priblížila, že redizajn prebehol najmä kvôli potrebe prispôsobiť web súčasnému užívateľovi.

,,Redizajn teda spočíval najmä v zavedení responzivity, užívateľ si tak bude môcť web prehliadať pohodlne aj cez mobilné zariadenia," vysvetlila.

Stránka je aktuálne v štádiu pracovnej verzie, v najbližších dňoch ju čaká dolaďovanie. Zmena je však viditeľná na prvý pohľad. Nový vizuál zohľadňuje podľa Chrienovej aj dizajn manuál mesta Kremnica.

Po obsahovej stránke je výraznejšou zmenou najmä sústredenie informácií o podujatiach na stránke www.visitkremnica.com. Tá podľa jej slov funguje už od roku 2015 a jej cieľom je poskytnúť turistom, ale aj domácim všetky informácie o možnostiach cestovného ruchu a kultúry v meste.

,,Sídlo kremnica.sk má slúžiť v prvom rade ako informačný portál mesta, na ktorom sa sústreďujú informácie o dianí v samospráve, úradné oznamy, novinky z diania v meste a podobne," dodala Chrienová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM