Barbara Dallosová Krimi

Otĺkol auto, zbabelo ušiel: Žiarčan Slavomír prosí o pomoc, nevideli ste tento incident? FOTO

Keď Slavomír vrátil k svojmu zaparkovanému autu, čakalo ho nepríjemné prekvapenie. Auto si podľa jeho slov zrejme odpykalo nešťastné otáčanie niekoho, kto ale z miesta drzo ušiel.

Ilustračný obrázok k článku Otĺkol auto, zbabelo ušiel: Žiarčan Slavomír prosí o pomoc, nevideli ste tento incident? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Keď sa Žiarčan chystal nastúpiť do svojho auta, oblial ho pot. To totiž nebolo v takom stave, v akom ho nechával pozdĺžne zaparkované pri hlavnej ceste. K incidentu malo podľa jeho slov dôjsť v piatok (22.2.) medzi 11:00 a 11:50 na ulici SNP, neďaleko kašieľa.

,,Moje auto bolo zaparkované mimo cesty, vôbec nevybočovalo do cesty, ale to dotyčné auto sa tam muselo otáčať a akosi mu to nevydalo, keby tam stál nejaký chodec tak ho hádam zrazí," hovorí rozhorčene majiteľ poškodeného auta Slavomír.

Prípad hneď nahlásil na polícii a teraz už ho majú v rukách muži zákona. Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, udalosť evidujú ako dopravnú nehodu, keďže ten, kto ju spôsobil, z miesta ušiel. ,,Ak bol niekto svedkom tejto nehody alebo videl niečo podozrivé, prosíme, aby to oznámil polícii," vyzýva hovorkyňa.

Pozrite si fotografie z miesta dopravnej nehody v našej galérii.

Foto: AFP

Majiteľ auta má hlavu v smútku: V takomto stave ho našiel na žiarskej ulici
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM