Krimi

Nové INFO o hľadanom pacientovi: Odišiel z otvoreného oddelenia psychiatrickej nemocnice

Polícia v pondelok večer informovala, že zo psychiatrickej nemocnice v Kremnici ušiel 43-ročný Marcel z Veľkého Krtíša a že môže byť nebezpečný pre okolie.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o hľadanom pacientovi: Odišiel z otvoreného oddelenia psychiatrickej nemocnice
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Pacient, ktorý v pondelok (23. 10.) opustil areál psychiatrickej nemocnice v Kremnici, bol hospitalizovaný na otvorenom oddelení zariadenia. Vzhľadom na jeho umiestnenie na tomto oddelení si riaditeľ zariadenia Vladimír Husárček nemyslí, že ide o akútne chorého pacienta.

„Podľa mojich prvých informácií bol pacient umiestnený na otvorenom oddelení, to znamená, že mal voľný pohyb po areáli. My nie sme nápravnovýchovné zariadenie, sme nemocnica, takže niektorí pacienti sú na uzavretom, niektorí na otvorenom oddelení,“ poznamenal pre TASR s tým, že nie je náročné areál opustiť bez súhlasu ošetrujúceho personálu. Husárček ďalej dodal, že zatiaľ nedisponuje bližšími informáciami o pacientovi a jeho liečbe.

Polícia v pondelok večer informovala, že zo psychiatrickej nemocnice v Kremnici ušiel 43-ročný Marcel z Veľkého Krtíša a že môže byť nebezpečný pre okolie. Muž je 175 cm vysoký, zavalitej postavy, váži 130 kg, má modro-zelené oči. Oblečenú by mal mať čiernu bundu, čierne nohavice. V hornej časti tela má rozsiahle tetovanie a nad ľavým okom má piercing.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM