Martin Károly Futbal

Najmladší futbalisti s víťazstvami aj prehrami

V priebehu posledného týždňa sa naše najmladšie nádeje pod vedením trénerov Rastislava, Radoslava Urgelovcov a Janka Beňa zúčastnili troch halových turnajov, na ktorých zažiarili aj vyhoreli.

Zimný turnaj U9 vo Vrábľoch vyhrali, v Prievidzi na turnaji prípraviek U8 skončili na druhom mieste a v Svinnej pri Trenčíne obsadili v silnej konkurencii konečné desiate miesto na turnaji U9. Výsledky však pre túto vekovú kategóriu vôbec nie sú dôležité, je to len akási nadstavba. Hlavné je, aby chlapci čo najviac hrali, herne sa rozvíjali a konfrontovali sa s kvalitnými súpermi. Iba to ich posúva vpred v ich výkonnosti.

Vráble U9 (4.2.2012)

Asi najhodnotnejší výsledok sme dosiahli vo Vrábľoch, kde sme turnaj U9 suverénnym spôsobom bez jedinej prehry, s jednou remízou a iba dvomi inkasovanými gólmi, so skóre 19:2 vyhrali. Bonusom bolo, že sme mali v našich farbách aj najlepšieho strelca turnaja. Bol ním Samuel Urgela s 10 gólmi.

Výsledky:

  1. FK Dukla BB – FK ZH 0:1
  2. FC Baník Horná Nitra – FK ZH 0:3
  3. FK ZH – ŠK SFM Senec 3:1
  4. FC ViOn ZM „A“ – FK ZH 1:1
  5. FC ViOn ZM „B“ – FK ZH 0:5
  6. FK Slovan Levice – FK ZH 0:1
  7. PFA Spartak Vráble – FK ZH 0:5

Zostava: Žember – Pivarči, Tatár, Urgela S., Rajčan – Šuster, Kukučka T., Hric, Skučka – Sučák, Plavec Strelci gólov: Urgela S. (10), Rajčan (6), Šuster (2), Hric (1) Celkové umiestnenie: 1. FK Žiar nad Hronom (19 bodov)
2. FC ViOn Zlaté Moravce „A“ (17 bodov)
3. FC Baník H. Nitra (11 bodov)
4. FC Slovan Levice (11 bodov)
5. SFM Senec ( 8 bodov)
6. FK Dukla B. Bystrica ( 6 bodov)
7. FC ViOn Zlaté Moravce „B“ ( 4 body)
8. PFA Spartak Vráble (1 bod)

Prievidza U8 (5.2.2012)

Druhá partia chlapcov z našej kategórie U9 doplnila v nedeľu 5.2.2012 tím U8 na Halovom futbalovom turnaji U8 v Prievidzi. Bol to pre niektorých vôbec prvý turnaj a prvé zápasy v živote. Príjemne sme všetkých prekvapili, obsadili krásne druhé miesto a hlavne sa snažili hrať ako jediní kombinačný futbal. Najmä naša prvá päťka, ktorá bola pre viacerých trénerov najlepšou na celom turnaji. Jej lídrom bol Jakub Hric, ktorý strelil 4 góly a bol vyhlásený aj za najlepšieho hráča turnaja! Gratulujeme.

Chlapci pod taktovkou Rada Urgelu a Janka Beňa odohrali výborný turnaj. Vytvorili silný tím a do posledného zápasu hrali o celkové prvenstvo.

Výsledky:

  1. FC ViOn ZM – FK ZH 1:0
  2. FK ZH – AS Trenčín 1:1
  3. MFK Tatran L. Mikuláš – FK ZH 1:2
  4. MFK Topoľčany – FK ZH 1:2
  5. FK ZH – FK Junior Kanianka 2:1
  6. FK ZH – FC ViOn ZM 0:2

Zostava: Hanuška – Sučák, Krčmár, Hric, Boška, Olajec – Kováč, Hrčka, Bouda, Beňo, Dovčík – Kukučka A., Baláž Strelci gólov: Hric (4), Boška, Bouda, Olajec Celkové poradie: 1. FC ViOn Zlaté Moravce
2. FK Žiar nad Hronom
3. FK Junior Kanianka
4. MFK Topoľčany
5. AS Trenčín
6. MFK Ružomberok
7. MFK Tatran Liptovský Mikuláš
8. FC Baník Horná Nitra

Svinná U9 (11.2.2012)

Tento kvalitný medzinárodný turnaj nám vôbec nevyšiel ani po hernej, ani po výsledkovej stránke. Sklamali sme hlavne v prístupe a v bojovnosti. Chlapci si mysleli, že po úspechoch z predošlých turnajov všetko pôjde ako po masle a príde to samo. Dokonca sme utŕžili najvyššiu prehru za rok a pol čo spolu trénujeme. A to s domácim favoritom Trenčínom 0:8, ktorý celkovo zvíťazil, sme pred pár mesiacmi odohrali vynikajúci zápas a remizovali 1:1. Za zmienku stoja možno výkony s FC Tescoma Zlín (1:1) a s FC Baník Ostrava, kde sme v zápase o 9.miesto remizovali v riadnom hracom čase po najlepšom výkone na turnaji 1:1, prehrali sme však na pokutové kopy 1:2. Tak sa nám nakoniec ušlo až 10.miesto.

Výsledky:

  1. FK ZH – FC Tescoma Zlín 1:1
  2. AS Trenčín – FK ZH 8:0
  3. FK ZH – FC Baník Horná Nitra 0:3
  4. FK ZH – SK Sigma Olomouc 0:3
  5. FK ZH – FC Baník Ostrava 1:1, na p. k. 1:2

Zostava: Žember , Hanuška – Pivarči, Tatár, Šuster, Urgela S., Rosenberg, Kukučka T., Sučák, Hric, Boška, Hriň, Plavec, Krčmár Strelci gólov: Urgela S. (3)

Celkové poradie: 1. AS Trenčín „A“
2. SK Sigma Olomouc
3. FC ViOn Zlaté Moravce
4. MŠK Žilina
5. AS Trenčín „B“
6. FC Baník Horná Nitra
7. AFC Nové Mesto nad Váhom
8. FC Tescoma Zlín
9. FC Baník Ostrava
10. FK Žiar nad Hronom

**Rastislav Urgela **

U8 ZH
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM