Tlačové správy

Mikuláš sa v žiarskej nemocnici zdržal: Dorazila vzácna návšteva, FOTO

Mikuláš neobišiel ani žiarsku nemocnicu. A radosť urobil hneď dvojnásobnú.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš sa v žiarskej nemocnici zdržal: Dorazila vzácna návšteva, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Svet zdravia

Meno sv. Mikuláša svietilo v kalendári pred pár dňami. Mikulášske slávnosti neobišli ani nemocnicu v Žiari nad Hronom (Svet zdravia, a.s.).

Mikuláš strávil v žiarskej nemocnici viac času než vlani. Prečo? Tento rok totiž navštívili našu nemocnicu na Mikuláša aj klienti Strediska DSS Doména Žiar nad Hronom patriaceho pod DD a DSS v Žiari nad Hronom. Doména je denné zariadenie sociálnych služieb pre klientov rôzneho veku a rôzneho postihnutia.

Stretnutie začalo na recepcii nemocnice, kde vládla čulá trma-vrma a otázky: ,,Kde sme? Prečo sme v nemocnici? Čo tu budeme robiť…?", ktoré nemali konca kraja. Pri čakaní na sv. Mikuláša sa klienti občerstvili teplým čajom a kávičkou. Vedenie nemocnice pre nich pripravilo kreatívne dielničky, kde si vyrobili vianočné prianie, náramky, vyzdobili si vianočnú guľu, vymaľovali si omaľovánky. K sviatočnej atmosfére zneli vianočné koledy.

V tom cingot zvončeka oznámil, že Mikuláš dorazil. Radosť bola obrovská a nedočkavosť dostať darček od Mikuláša ešte väčšia. Mikuláš si vypočul množstvo básničiek, pesničiek, riekaniek a všetku túto snahu odmenil sladkým balíčkom. Ani klienti Domény nezostali Mikulášovi nič dlžní. Pripravili si očarujúce hudobné vystúpenie, z ktorého boli prítomní úprimne dojatí. Čas ubehol ako voda a prišla chvíľa rozlúčiť sa. Priania do budúceho roka boli veľmi srdečné a úprimné, tak dúfajme, že sa naplnia.

Krásne Vianoce DSS Doména Vám praje Svet zdravia, a.s. Všeobecná nemocnica Žiar nad Hronom.

(PR) – Za obsah a fotografie a videá zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM