Jakub Forgács Krimi

Ľad z návesu kamióna PRERAZIL čelné sklo Audi: Črepiny ZRANILI vodiča, FOTO

Polícia upozorňuje vodičov na povinnosť odstrániť z vozidla a z nákladu kusy ľadu a snehu, ktoré by sa počas jazdy mohli uvoľniť. Za nesplnenie tejto povinnosti hrozí pokuta.

Ilustračný obrázok k článku Ľad z návesu kamióna PRERAZIL čelné sklo Audi: Črepiny ZRANILI vodiča, FOTO
2
Galéria

Kuriózna nehoda sa stala v piatok (12.1) na ceste smerom na Breznicu (okres Žiar nad Hronom). „V ľavotočivej zákrute sa totiž z oproti idúcej jazdnej súpravy uvoľnil kus ľadu, ktorý dopadol priamo na čelné sklo vozidla Audi, ktoré šoféroval 55-ročný vodič zo Zvolena,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Zranený vodič

„Padajúci kus ľadu spôsobil poškodenie čelného skla na osobnom aute. Črepiny z neho spôsobili vodičovi našťastie „len“ povrchové poranenie tváre, ktoré si vyžiadalo jednorázové ošetrenie,“ uviedli muži zákona.

"Škoda na vozidle Audi bola podľa slov polície odhadnutá na 2-tisíc eur.

„Polícia dôrazne upozorňuje vodičov na povinnosť odstrániť z vozidla a z nákladu kusy ľadu a snehu, ktoré by sa počas jazdy mohli uvoľniť. Za nesplnenie tejto povinnosti môže byť uložená pokuta,“ dodali policajti so slovami, že sneh a ľad na vozidle totiž predstavujú nebezpečenstvo ako pre vodiča samotného, tak aj pre ostatných účastníkov cestnej premávky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Kus ľadu z návesu zranil vodiča auta
2
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM