Barbara Dallosová Krimi Správy

Kremničan (19) to napálil do kamióna: FOTO z miesta a slová polície

Mladík z Kremnice podľa mužov zákona nezvládol riadenie v zákrute. Čítajte, ako opisuje nehodu polícia.

Ilustračný obrázok k článku Kremničan (19) to napálil do kamióna: FOTO z miesta a slová polície
3
Galéria

dopravnej nehode osobného auta a kamióna pri Kremnici sme vás už informovali. Podľa hovorkyne záchranárov Aleny Krčovej pri nej mal vodič osobného auta utrpieť viacnásobné poranenia celého tela a záchranári ho následne transportovali do žiarskej nemocnice.

Ako upresnila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vodič (19) z Kremnice na Forde Focus šiel v noci na piatok (13.7.) po ceste I/65 smerom od Žiaru nad Hronom do Martina, k zrážke došlo pri Kremnici. ,,Pri prejazde v pravotočivej zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy, prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s autom s návesom. Osobné auto odhodilo a skončilo mimo cesty," opisuje Faltániová s tým, že mladý vodič sa pri nehode zranil.

V kamióne sedel podľa polície 37-ročný vodič z Rumunska, ten zranenia neutrpel. ,,Dychová skúška bola u oboch vodičov negatívna, u vodiča osobného auta bol nariadený odber krvi a biologického materiálu na zisťovanie omamných látok," uzavrela hovorkyňa a dodala, že nehoda je v štádiu vyšetrovania a škoda je vyčíslená na 20 000 eur.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM