Barbara Dallosová Rôzne

Kameraman Maťo (26) o zvláštnych požiadavkách mladomanželov: Svadba ako z matrixu aj natáčanie vo vode! VIDEO

Keď sú nevesta so ženíchom za každú srandu, skoční vo vode aj kameraman s technikou. Martin Kopál sa už ako sivá eminencia svadobných videí stretol so všeličím. Na niektoré požiadavky mladomanželov ale tak skoro nezabudne...

Ilustračný obrázok k článku Kameraman Maťo (26) o zvláštnych požiadavkách mladomanželov: Svadba ako z matrixu aj natáčanie vo vode! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Štiavničan Martin Kopál zažil viac svadieb než mnohí z nás. Avšak nie ako svadobčan, ale s kamerou na pleci. Natáčanie dňa D podľa jeho skúseností nie je žiadna nuda a mladý kameraman sa už stretol so všeličím.

Ako z matrixu

Hoci sa hovorí, že fantázii sa medze nekladú, nie každú požiadavku je možné splniť. V otázke, na akú najbizarnejšiu si spomína, má Maťo jasno: ,,Dúfam, nikoho neurazím, ak sa v tom niekto nájde, ale napríklad mal som požiadavku, že keď budú svadobčania vychádzať z kostola a ľudia na nich budú hádzať lupene, tak by chceli ten matrixovský záber, že všetko spomalené a kamera sa okolo nich obtočí," vysvetľuje. Záber z kultového filmu by si však podľa Maťa vyžadoval nasadenie techniky, akú má k dispozícii len máloktorý kameraman.

,,Na také niečo sa používa špeciálna technika snímania z niekoľkých desiatok kamier, ktoré sú v kruhu. Takéto možnosti my bohužiaľ neponúkame," hovorí s úsmevom.

Keď sú ženích s nevestou za každú srandu

Maťova práca je dôkazom, že svadobné video už dávno nie je sériou nekonečných naškrobených záberov. Mladomanželia sa predháňajú v originalite a jeden z posledných párov, ktoré točil, rozhodne nepatril medzi netykavky. Nastrojený ženích a krásne upravená nevesta bezhlavo skočili do bazéna plného vody. Tento odvážny počin sa podpísal pod naozaj nezabudnuteľné svadobné video. S nevestou a ženíchom sa nakoniec okúpal aj sám kameraman.

,,Veľmi zaujímavým natáčaním pre mňa bolo, keď svadobčania oblečení skočili do vody. Zuzka a Aďo boli za každú srandu a spolupráca bola na jednotku. Vôbec mi nevadilo že som mal celý statív vo vode a techniku zamočenú, za ten výsledok to stálo," hovorí o nevšednom točení Martin.

Pozrite si skutočne originálne svadobné video, v ktorom mladomanželia skončia v bazéne, v našej videogalérii.

Okrem svadieb Maťo Kopál natáča firemné videá, eventy, plesy, hudobné klipy či televízne spoty. Celý rozhovor čítajte TU.

Môže vás zaujímať:

Žiarsky fotograf Marek (27): Snúbencov nacvakám kde chcú, niektoré lokality sú ale super!

Keď sú nevesta so ženíchom za každú srandu, vznikne takéto VIDEO
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM