Jakub Forgács Krimi

HROZIVÁ nehoda na ceste: Kabína kamióna zostala TOTÁLNE zničená, FOTO

Pri betónovom priepuste sa nakoniec kamión prevrátil na bok mimo cestu. Čo bolo príčinou

Ilustračný obrázok k článku HROZIVÁ nehoda na ceste: Kabína kamióna zostala TOTÁLNE zničená, FOTO
5
Galéria

Kabína ťahača, ktorý viedol 37-ročný vodič z Bieloruska zostala po dopravnej nehode totálne zničená. „Nehoda sa stala v utorok (18.7.), v popoludňajších hodinách na ceste I/9 katastri obce Lovčica Trubín. Vodič kamiónu viedol súpravu v smere od Žiaru nad Hronom na Handlovú,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Skončil mimo cesty

„Podľa doposiaľ zistených informácií vodič zišiel mimo cestu vpravo, kde následne kontaktoval zvodidlá. Tie zostali poškodené vo vzdialenosti približne 50 metrov, pričom jazdná súprava pokračovala ďalej a pri betónovom priepuste sa nakoniec kamión prevrátil na bok mimo cestu. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil,“ pokračovali muži zákona.

„Pod dopravnú nehodu sa podpísala pravdepodobne únava, resp. mikrospánok vodiča,“ dodali.

Pozor na mikrospánok

Dávajte si pozor, mikrospánok za volantom je veľmi nebezpečný. „Každé privretie očí za volantom, možno iba na pár sekúnd môže znamenať desiatky metrov jazdy „bez vodiča“. Reč je o veľmi vážnej príčine dopravných nehôd, ktoré môžu mať veľmi tragické následky,“ upozornili muži zákona.

„Existuje mnoho rôznych rád a odporúčaní, ako bojovať s únavou za volantom, no na únavu všeobecne platí iba jeden liek, ktorý má ozajstný účinok a to je odpočinok,“ poznamenali policajti, ktorí dodali, aby vodiči nepodceňovali únavu za volantom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Kamión zostal po nehode prevrátený na boku
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM