Tlačové správy

Hravosť, nadšenie i skvelé výsledky: Angličtina pre najmenších pokračuje!

Po veľkom úspechu v minulom školskom roku je tu zábavná angličtina opäť. Deťom prináša radosť, rodičom istotu, že sa cudzí jazyk naučia efektívnym spôsobom. Prezradíme vám ako na bezplatnú ukážkovú hodinu môžete zavítať aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Hravosť, nadšenie i skvelé výsledky: Angličtina pre najmenších pokračuje!
Zdroj: Dnes24.sk

Čo pre vás pripravila Jazyková škola GMschool v spolupráci s Practical Academy? Kurzy hravej angličtiny pre najmenších. Zábavná forma výučby je určená všetkým deťom v predškolskom veku, ktoré sa radi hrajú a učia nové veci. Pozrite si VIDEO nižšie, ako to v takej hravej škôlke chodí.

Piesne, aj pantomíma…

Deti sa na hodinách, ktoré sú vedené výlučne len v angličtine, zoznámia nielen so základnou slovnou zásobou a frázami, ale aj s kreatívnymi prvkami výučby, ktoré upevnia ich získané znalosti. „Okrem tradičných pesničiek a obrázkov sa deti stretnú aj s prvkami pantomímy a učia sa konverzovať aj medzi sebou navzájom,“ prezradila lektorka Dagmar Sedliaková z Practical Academy alias Poly, ktorá vedie hodiny hravej angličtiny pre najmenších.

Deti sa základné pojmy naučili s nadšením za 3 mesiace

„Keď sme videli a sledovali ako táto výučba deti baví, napĺňa a ako rýchlo sa učia, jednoducho sme museli pokračovať,“ hovorí o výsledkoch práce Miriama Grznárová, zakladateľka kurzov z GMschool. Deti už za 3 mesiace ovládali základné skupiny slov, či tej najbežnejšej každodennej komunikácie.

„Keď nám rodičia sami od seba začali hovoriť ako sa detičkám veľmi páči, ako si veci, ktoré na angličtine dostanú odkladajú, či dokonca rodičov sami skúšajú, vedeli sme, že ideme správne. Výsledky nás veľmi potešili a povzbudili, aby sme pokračovali a koncept výučby stále zlepšovali a obohacovali,“ pokračuje Grznárová.

Ukážková hodina ZDARMA už 5. októbra

Tak ako pri všetkých kurzoch jazykovej školy GMschool či kurzoch Practical Academy, aj pri kurze hravej angličtiny pre najmenších môžete prísť na ukážkovú hodinu zdarma. „Radi privítame všetkých rodičov s deťmi, ktorí majú záujem o náš kurz hravej angličtiny. Ukážková hodina je nezáväzná a úplne bezplatná. Je zostavená ako reálna vyučovacia hodina, takže rodičia si urobia presný obraz o priebehu hodiny,“ dodáva Miriama Grznárová.

Najbližšia ukážková hodina hravej angličtiny pre deti sa uskutoční dňa 5.10. 2015 o 16:00 hod., v priestoroch jazykovej školy GMschool, jedinej licencovanej školy metódy Direct Method v Žiari nad Hronom. V prípade záujmu sa môžete prihlásiť na tel. č.: 0915 838 004 alebo e-mailom: gmschool.grznarova@gmail.com. Viac informácií či už o hravej angličtine pre najmenších, nájdete na http://www.gmschool.eu/ alebo na Facebooku.

Aj prírodné vedy či technika, môžu byť hravé

Viac informácií o ďalších hravých kurzoch a aktivitách plných zážitkov pre deti a škôlkarov, či už prírodovedných alebo technických, nájdete na www.practicalacademy.sk alebo na Facebooku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Angličtina hravo a priamo: Vďaka týmto metódam budete spíkovať vy aj vaše deti a
8
Galéria
Hravosť, nadšenie i skvelé výsledky: Angličtina pre najmenších pokračuje!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM