Barbara Dallosová Šport Správy

FOTO z kremnického námestia: Prípravy na Big Air vrcholia

Veľká zimná šou sa blíži. Začína tomu nasvedčovať aj podoba centra Kremnice.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z kremnického námestia: Prípravy na Big Air vrcholia
5
Galéria
Zdroj: Big Air v meste

Do jubilejného ročníka adrenalínovej šou STEFE Big Air v meste ostáva už len pár dní. Na Štefánikovom námestí dennodenne pilne pracujú dobrovoľníci, ktorí pripravujú priestor tak, aby si ho na maximum užili jazdci aj všetci návštevníci.

„Podarilo sa nám dokončiť street park na piatkový warm-up. Osadili sme rovnú tyčku, nerezovú vlnu, funbox a wallride. Teraz pokračujeme v stavbe kickra na hlavnú sobotňajšiu súťaž,“ uviedol Ondrej Horváth z organizačné­ho tímu.

Big Air sa za desať rokov fungovania stal komplexným podujatím s množstvom sprievodných akcií. Jubilejný ročník sľubuje skvelých headlinerov hudobnej časti programu, aktivity pre deti, nadupanú after prarty a mnoho ďalšieho.

„Všetky deti určite poteší stánok Play Station, kde si budú môcť vyskúšať PS4 s top športovými hradmi. Dievčatá určite neobídu stánok Mattel, kde bude vyhrievaná zóna a všetky deti sa budú môcť zahrať s autodráhami či najnovšími bábikami barbie,“ informoval organizátor Viktor Maceják. V detskej zóne budú navyše rôzne šmykľavky a detská vyhliadková veža. No a v stánku Slovak Telekom si zasa budú môcť všetci zasúťažiť.

Zatiaľ sa do súťaže STEFE Big Air v meste 2017 zaregistrovalo približne 35 snowboardistov a freeskierov zo Slovenska, Česka, Poľska, Rakúska a Fínska.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM