Barbara Dallosová Tlačové správy

Dobrá správa: Pri Žiari vzniká nová lokalita na výstavbu domov, FOTO a VIDEO ako na dlani

Pri meste vyrastá nová štvrť. Novovybudovaná zóna je obklopená prírodou, do mesta je to však len na skok. Pozrite sa, ako to tam vyzerá.

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa: Pri Žiari vzniká nová lokalita na výstavbu domov, FOTO a VIDEO ako na dlani
Zdroj: Dnes24.sk

Takzvaná Nová Lutila sa nachádza na okraji obce na konci Novej ulice a zaberá plochu približne štyroch hektárov. Navrhovaná výstavba je situovaná blízko už existujúcej obytnej zóny, na ktorú sa komunikačne a dopravne napája.

V prírode a blízko mesta zároveň

Lokalita ponúka pokojné bývanie obklopené prírodou s vjazdom priamo do zóny a bez prejazdov a tiež dostatočne ďaleko od rušnej štátnej cesty, od ktorej Novú Lutilu delí približne 200-metrový zelený pás. Zároveň sú ale pozemky na nové bývanie len tri kilometre vzdialené od okresného Žiaru nad Hronom a zo štvrte sa jednoducho napojíte na rýchlostnú cestu R1.

V cene pozemkov sú zahrnuté všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrika, splašková a dažďová kanalizácia, optický internet, verejné osvetlenie, obecný rozhlas a asfaltová komunikácia). Prípojky inžinierskych sietí sú priamo vyvedené na každý jeden stavebný pozemok.

,,K dnešnému dňu má investor na projekt vydané všetky potrebné povolenia. Na jar, hneď ako to na počasie umožní, začne s budovaním inžinierskych sietí," uviedol Boris Beniak z realitnej kancelárie Reality Service, ktorá predaj pozemkov v lokalite zastrešuje.

Nová Lutila je žiadaná

Prvá etepa projektu Nová Lutila pozostávala z 29 stavebných pozemkov pre individuálnu výstavbu rodinných domov. Pre veľký úspech a žiadanosť takéhoto bývania sa teraz lokalita rozširuje o ďalšie stavebné pozemky, ktorých výmera bude v rozpätí 800 – 1 700 metrov štvorcových.

Viac info TU: http://novalutila.sk/

Prezrite si novovybudovanú lokalitu na stavbu rodinných domov na fotkách i na videu v našej galérii.

Zaujalo vás bývanie v Novej Lutile?

Niekoľko pozemkov v lokalite Nová Lutila už je rezervovaných. Nezmeškajte príležitosť bývať v novej štvrti v krásnom prostredí.

V prípade záujmu či akýchkoľvek otázok kontaktujte realitnú kanceláriu Reality Service na telefónnom čísle +421 905 369 296.

(PR) – Za obsah a fotografie a videá zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Nová Lutila: V lone prírody a zároveň blízko k mestu
16
Galéria
Nová Lutila, II. etapa
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM