Barbara Dallosová Šport

Ďalší bod pre žiarsky šport: Ester ukázala súperom, ako sa to robí, FOTO

Žiarski karatisti opäť dokazovali, že náš klub je silným celkom. Kovov priniesli niekoľko, zo zlata sa tešila ostrieľaná Ester Šišková.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší bod pre žiarsky šport: Ester ukázala súperom, ako sa to robí, FOTO
Zdroj: Karate Klub MŠK Žiar n. Hronom

Naši športovci opäť dokazujú, že karate je v Žiari nad Hronom jednoducho silný šport. Po sérii úspechov v niekoľkých krajinách hneď na začiatku sezóny sa teraz vydali do krajskej Banskej Bystrice (16.10.). Na prestížnej súťaži sa stretlo 37 klubov a pretekári absolvovali 302 štartov.

Ester bola jednotkou

Žiarčanom chýbalo len veľmi málo aby boli v prvej desiatke. ,,Naši pretekári si svojimi výsledkami vybojovali v klubovej súťaži pekné 11.miesto, za čo im patrí veľké ďakujem," neskrýval spokojnosť tréner Miloš Víglašský.

V kategórii KATA sa najviac darilo dvojici žiarskych talentov Ester Šiškovej, ktorá v kategórii staršie žiačky získala 1. miesto a Šimonovi Sečkárovi, ktorý sa v kategórii starších žiakov umiestnil tretí.

V kategórii KUMITE sa najviac darilo skúsenej Karin Hánákovej, ktorá získala 2.miesto v kategórii mladšie dorastenky +45kg a 3.miesto pridali šikovní pretekári Adam Dolnický v kategórii mladší dorastenci –45kg a Timea Kučerová v kategórii mladšie dorastenky –45kg.

Bez medailí no s peknými výkonmi

Ako ešte menoval tréner, hoci to nestačilo na medailové umiestnenia, veľmi pekný výkon podali aj pretekári Timotej Gašpar, Nela Mladenovič, Alexandra Biela, Luca Preisser, Adam Hudec, Bibiana Černáková, Tamara a Timotej Martikánovci, Beňo Urban, Saška Kalamárová, Radka Kučerová, Dávid a Šimon Ďurianovci, Harach Hugo.

,,Dovoľte mi na záver poďakovať sa všetkým našim pretekárom, trénerom, rodičom a všetkým, ktorí nás podporujú a ktorí nám držia palce, pretože dosiahnuté výsledky nášho karate klubu sú aj ich úspechom," uzavrel Víglašský.

FOTO: Žiarski karatisti majú za sebou ďalšiu súťaž
11
Galéria
Zdroj: Karate Klub MŠK Žiar n. Hronom
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM