Barbara Dallosová Rôzne Správy

Dajte im na Vianoce domov: FOTO psíkov, ktorí naň čakajú v žiarskom útulku

Zvažujete zadovážiť si štvornohého člena rodiny? Dajte šancu jednému z tých, ktorí budú pravdepodobne sviatky tráviť v koterci žiarskeho útulku...

Ilustračný obrázok k článku Dajte im na Vianoce domov: FOTO psíkov, ktorí naň čakajú v žiarskom útulku
19
Galéria
Zdroj: OZ Strážni anjeli

Ako v príspevkoch na sociálnych sieťach zdôrazňuje OZ Strážni anjeli, psík nie je vianočný darček. Ak však práve v tomto období zvažujete rozšíriť rodinu o štvornohého člena, môžete dať šancu jednému z útulkáčov.

V kotercoch žiarskeho útulku prebýva niekoľko psíkov. V zariadení skončili z rôznych dôvodov a mnohí z nich si so sebou nesú smutný príbeh, jedno ich však spája. Ešte stále majú šancu prežiť pekný život u milujúcich majiteľov.

Útulok obývajú aj psíky, ktoré na tuhú zimu nie sú stavané a práve tieto týždne sú pre nich utrpením. Pomôcť môžete nielen adopciou, ale aj dočasnou opaterou. Tá je spôsobom, ako môžu šteniatka, mladé psíky, alebo zvieratká, ktoré koterec znášajú ťažko, čakať na svojich nových majiteľov v príjemnejšom prostredí.

Pozrite si fotky psíkov aktuálne určených na adopciu v našej fotogalérii. Ak vás niektorý z psíkov zaujal, volajte na telefónne čísla 0908 661 737 alebo 0948 082 206. Viac informácií nájdete na facebookovom profile OZ Strážni anjeli.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM