Jakub Forgács Správy

Revúca je opäť čistejšia: Odpad odstránili tí, čo neporiadok spôsobili, FOTO

Do „boja“ proti znečisťovaniu mesta sa môžete zapojiť aj vy. Takto treba postupovať, ak budete svedkami znečisťovania verejného priestranstva.

Ilustračný obrázok k článku Revúca je opäť čistejšia: Odpad odstránili tí, čo neporiadok spôsobili, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Revúca

Na čistotu v Revúcej má nezanedbateľný vplyv aj aktivita verejnoprospešných pracovníkov, ktorí donedávna denne odstraňovali z verejných priestranstiev desiatky vriec komunálneho odpadu. „No aktivačné práce sú zo strany úradu práce s cieľom predísť šíreniu vírusu, prípadne spomaliť jeho postup v čo najväčšej možnej miere, už od minulého roka pozastavené,“ uvádza mesto na svojej facebookovej stránke.

Pozitívny príklad

Stále sa však nájdu ľudia, ktorí mesto znečisťujú. „Tým nezáleží na tom, či to po nich pracovník mesta uprace, No na skutočnosti, či to vieme vďaka nášmu záujmu zmeniť, určite záleží,“ píše sa na stránke..

„Aj fotografie v priloženej fotogalérii sú príkladom toho, že keď chceme, aby Mestská polícia v Revúcej bola našou políciou, vieme sa zapojiť do riešenia poriadku v našom meste aj my,“ uvádza mesto.

Máte podnety?

„Na základe podnetu od občanov Mestská polícia Revúca dala spratať odpad v lokalite cintorína tým, ktorí tento neporiadok spôsobili,“ uviedol náčelník revúckej mestskej polície a vyzval ľudí, aby sa zapojili do „boja“ proti znečisťovaniu nášho mesta tým, že oslovia príslušníkov polície, ak budú svedkami znečisťovania verejného priestranstva.

Podnet môžete nahlásiť na čísle 0905 470 459.

Zábery z čistenia Revúcej si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

V OBRAZOCH: Upratovanie v Revúcej
5
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Revúca
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM