Peter Simon Správy

Plesová sezóna v Gemerskej Hôrke je zahájená: Tie FOTKY musíte vidieť!

Večer sa niesol v znamení Halloween-u. Pozrite si fotky masiek, ktoré v niektorých prípadoch vyrážajú dych.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna v Gemerskej Hôrke je zahájená: Tie FOTKY musíte vidieť!
43
Galéria
Zdroj: FB - Gemerská Hôrka

Po vlaňajšom prvom pokuse a veľkom záujme Obec Gemerská Hôrka a Hôrka s.r.o. – Gemerská Hôrka aj toho roku zorganizovali tematickú zábavu dňa 27. októbra 2018. Večer sa niesol v znamení Halloween-u.

Organizátori očakávali zabávajúco chtivých záujemcov do Kultúrneho domu v Gemerskej Hôrke, kde ich privítali uvítacím nápojom. Na podujatí pred večerou vystúpila miestna tanečná skupina Napsugár, ktorej členky si zatancovali ako mŕtvoly na šláger Thriller od Michaela Jacksona.

Po polnoci sa uskutočnil ťah tomboly, a následne vyhlásili aj trojicu najlepších masiek večera. Do tanca hrala hudobná skupina Cappucchino partyzenekar z Ózdu, ktorá poskytla širokú škálu maďarských a zahraničných hitov. Všetci sa dobre zabávali, účastníci tancovali až do skorého rána aj s tým, že kvôli časovému posunu mali o hodinu dlhšiu noc.

„Napriek tomu, že to nebolo predpísané, väčšina zabávajúcich sa dostavila na ples oblečená do rôznych maškarných a strašidelných kostýmov. Kreativita ľudí sa naozaj vyobrazovala na ich vzhľady. Som rada, že zábava pritiahla ľudí nielen z našej obce, ale aj z okolia. Počet zabávajúcich sa vyšplhal na 140, čo je vzhľadom k tomu, že vlani sa dostavili osemdesiati piati, pekný nárast. Touto cestou by som sa chcela poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali na zorganizovaní tohto úspešného večierka a stretneme sa na ďalších zábavách, ktoré už pripravujeme pre záujemcov,“ povedala pre náš web Annamária Giczei, vedúca Hôrky s.r.o.

Obrazom: Večer sa niesol v znamení Halloween-u.
43
Galéria
Zdroj: FB - Gemerská Hôrka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM