Peter Simon Rôzne Správy

Na Volovci prituhlo: Krásne FOTO ako dôkaz

Kým Rožňava zažíva nefalšovanú jeseň, na Volovci uplynulé dni udreli prvé mrazy. Svedčia o tom aj krásne zábery. Voda v spojení s mínusovými teplotami dokáže vytvoriť zaujímavé pohľady.

Ilustračný obrázok k článku Na Volovci prituhlo: Krásne FOTO ako dôkaz
5
Galéria
Foto: Ivan Karafa

Teploty v týchto jesenných dňoch evokujú príchod zimy aj do nášho okolia. Väčšina z nás sychravé dni najradšej prežila pod paplónom. Napriek tomu sa našli takí, ktorí si zimu vychutnávajú plnými dúškami. Svedčia o tom aj „ľadové“ zábery, ktoré vytvoril Ivan.

Ten sa vybral, ako pravý športovec na svojom bicykli v uplynulých dňoch na Volovec a vyplatilo sa. Okrem úchvatnej scenérie na blízke i ďaleké okolie, ktoré poskytla čistá obloha, zhotovil aj niekoľko krásnych zamrznutých fotografií. Posledné ročné obdobie mu učarovalo. Aj napriek tomu, že v našich končinách ešte nepadol poriadny sneh, tak už na niektorých miestach tuhne. To, kedy sa v Rožňave dočkáme prvého snehu, je naozaj len v „rukách“ prírody.

Fotky, ktoré nájdete v našej galérii sú priam čarovne. Vysoké Tatry týčiace sa v diaľke, či zamrznuté konáre stromov. Pozrite si zábery. Tie nájdete v našej galérii.

Máte aj Vy fotky z nášho okolia, ktoré sa oplatí uverejniť? Pošlite nám ich na simon@global24.sk

Obrazom: Na Volovci uplynulé dni krásne prituhlo
5
Galéria
Foto: Ivan Karafa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM