Jakub Forgács Krimi

DRÁMA zachytená na VIDEU: Policajti BOJOVALI o život ženy priamo na ulici

Policajti neváhali ani chvíľu, po kontrole vitálnych funkcií začal jeden z členov hliadky s resuscitáciou, kým druhý zabezpečoval informačný tok s operačným strediskom záchrannej služby.

Ilustračný obrázok k článku DRÁMA zachytená na VIDEU: Policajti BOJOVALI o život ženy priamo na ulici
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Revúcej mala v stredu (25.9.) plné ruky práce. Počas toho ako v meste pátrali po páchateľovi krádeže si na Komenského ulici v Revúcej všimli osobu ležiacu na zemi a okolo nej hlúčik ľudí. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti, kde zverejnili aj video z dramatickej situácie.

„Pristavili sa pri nich a zistili, že 59-ročná žena pred ich zrakmi skolabovala. Policajti neváhali ani chvíľu, po kontrole vitálnych funkcií začal jeden z členov hliadky s resuscitáciou, kým druhý zabezpečoval informačný tok s operačným strediskom záchrannej služby. Po niekoľkých minútach na miesto prišlo vozidlo rýchlej zdravotníckej pomoci a záchranári pokračovali v "oživovaní“,“ píšu muži zákona.

„Táto dráma nakoniec dopadla dobre, pani sa podarilo prebrať a v súčasnosti je v nemocnici v opatere lekárov. Podľa ich vyjadrenia, boli z hľadiska jej záchrany rozhodujúce práve prvé minúty,“ pokračovali policajti, ktorí poďakovali hliadke za rýchlu a profesionálnu reakciu a aj všetkým občanom, ktorí sa na mieste nachádzali a pomáhali.

„Práp. Ivan a nstržm. Patrik z OOPZ Revúca, skvelá práca,“ dodali.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM