Jakub Forgács Krimi

Šialená NAHÁŇAČKA zachytená na VIDEU: Vodič pri úniku narazil do policajného auta

Keď sa policajti vodiča pokúsili predpísaným spôsobom zastaviť a skontrolovať ho, vodič namiesto zastavenia vyrazil vysokou rýchlosťou v smere od Veľkého Krtíša na Modrý Kameň.

Ilustračný obrázok k článku Šialená NAHÁŇAČKA zachytená na VIDEU: Vodič pri úniku narazil do policajného auta
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Rušnú službu má za sebou hliadka policajtov z Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Veľkom Krtíši. „V nedeľu (2.4.) v skorých ranných hodinách spozorovali policajti vodiča jazdiaceho zo strany na stranu, čo vzbudilo podozrenie, že za volantom auta sedí vodič pod vplyvom alkoholu,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Policajná naháňačka

Keď sa vodiča pokúsili predpísaným spôsobom zastaviť a skontrolovať ho, vodič namiesto zastavenia vyrazil vysokou rýchlosťou v smere od Veľkého Krtíša na Modrý Kameň. „Vodič bol opakovane vyzývaný aby s vozidlom zastavil, no na výzvy nereagoval a unikal s vozidlom ďalej,“ pokračovali policajti.

„Hliadka využila vo vhodnom, bezpečnom momente situáciu a vodiča v snahe zastaviť, služobným vozidlom zablokovali. Unikajúci vodič na chvíľu s vozidlom zastavil, avšak po chvíli pridal v snahe uniknúť a narazil do služobného vozidla polície,“ píšu muži zákona, podľa ktorých policajné auto po náraze odhodilo na bok a vodič pokračoval v rýchlej jazde v smere na obec Sucháň.

Viac o tom, ako sa podarilo vodiča zadržať a čo zistili policajti, sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM