Jakub Forgács Krimi

OPITÝ vodič v obci prekročil rýchlosť: NEUVERÍTE, čo si dovolil po policajnej kontrole, FOTO

Policajti vodičovi na mieste zadržali vodičák, zakázali mu ďalšiu jazdu a riadne ho poučili o ďalšom postupe. Čo však nasledovalo?

Ilustračný obrázok k článku OPITÝ vodič v obci prekročil rýchlosť: NEUVERÍTE, čo si dovolil po policajnej kontrole, FOTO
3
Galéria

Banskobystrickí krajskí policajti označili 66-ročného vodiča za nezodpovedného a nepoučiteľného. V nedeľu (22.10.) ho zastavili policajti krajského dopravného inšpektorátu v obci Hontianske Tesáre (okres Krupina). „Dôvodom bolo prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti v obci o 45 km/h,“ uviedli na sociálnej sieti.

Nepoučiteľný vodič

„Po zastavení bol vodič podrobený dychovej skúške, ktorá bola pozitívna. Nafúkal 0,39 mg/l, čo v prepočte predstavuje 0,81 promile,“ pokračovali so slovami, že policajti vodičovi na mieste zadržali vodičák, zakázali mu ďalšiu jazdu a riadne ho poučili o ďalšom postupe.

Aké bolo ich prekvapenie, keď niekoľko desiatok minút na to spozorovali v obci Domaníky rovnaké vozidlo. „Zastavili ho a za volantom našli toho istého vodiča. Opäť ho podrobili dychovej skúške, tentokrát nafúkal 0,29 mg/l,“ poznamenali so slovami, že muži zákona dohliadli, aby tentokrát na šoférovanie ani nepomyslel.

„Toto jeho konanie bude pri určovaní výšky sankcie určite zohľadnené,“ dodali.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Opitý vodič v obci prekročil rýchlosť
3
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM