Správy

Kúpalisko na Podpoľaní otvorí aj s NOVINKAMI: Poteší aj INFO o výške VSTUPNÉHO

Obnovené letné kúpalisko v Hriňovej po 22 rokoch otvorili pre verejnosť 30. júna 2021. Už o niekoľko dní otvorí svoje brány návštevníkom.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko na Podpoľaní otvorí aj s NOVINKAMI: Poteší aj INFO o výške VSTUPNÉHO
Zdroj: TASR/Silvia Tannhauserová

Letné kúpalisko v Hriňovej v Detvianskom okrese plánuje tohtoročnú letnú sezónu otvoriť 1. júna. Pre TASR to uviedol riaditeľ príspevkovej organizácie Správa športových zariadení mesta Hriňová Lukáš Horník.

Novinky v areáli

Dodal, že od rána pre návštevníkov pripravujú animačný program, športové, logické a tímové aktivity. „Výška vstupného sa v porovnaní s minulou sezónou nemení,“ zdôraznil s tým, že do areálu kúpili nové slnečníky a ležadlá. Pribudla aj exteriérová sudová sauna, ktorú si môžu návštevníci prenajať.

Podľa neho priestor prešiel pravidelnou komplexnou údržbou, skontrolovali stav technologickej časti a dosadili zeleň. Počas letnej sezóny plánujú opäť sprievodné akcie. Sú to napríklad dva turnusy plaveckých kurzov, tri celodenné bazénové párty aj s večerným kúpaním i sobotné precvičovanie jogy a pilatesu. Súčasťou budú aj turnaj v plážovom volejbale a fit deň, počas ktorého budú workshopy zamerané na zdravý životný štýl. „Tradičné bude k dispozícii ranné plávanie v čase od 6.00 do 7.00 hod. a taktiež večerné plávanie v čase od 17.00 do 19.00 hod. vo vyhradených plaveckých dráhach,“ pripomenul.

Obnovené letné kúpalisko v Hriňovej po 22 rokoch otvorili pre verejnosť 30. júna 2021. Projekt spočíval v prestavbe pôvodného plaveckého bazéna a vo vybudovaní troch menších bazénov do pôvodného telesa. Vybudované sú plavecký 25-metrový bazén, relaxačný a detský bazén. Vlani počas 95 dní prevádzky navštívilo areál viac ako 16-tisíc návštevníkov, z ktorých bolo 25 percent domácich a 75 percent boli hostia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM