Jakub Forgács Správy

Extra LACNÝ reťazec mieri na juh Slovenska: Novú predajňu OTVORÍ už o pár dní

Novú pobočku obchodu Action otvoria v Rimavskej Sobote. Kedy privíta prvých návštevníkov?

Ilustračný obrázok k článku Extra LACNÝ reťazec mieri na juh Slovenska: Novú predajňu OTVORÍ už o pár dní
21
Galéria

Action otvorí novú predajňu v Rimavskej Sobote vo štvrtok 24. augusta. Pre spravodajský portál Dnes24.sk to uviedol hovorca spoločnosti, Radovan Jankovič z Best Communications.

„Predajňa sa nachádza na adrese Petra Hostinského 1718 (pozn. red.: Obchodné centrum Spektrum) a bude otvorená od 8.00 hod.,“ poznamenal.

Ako dodal Jankovič, bližšie informácie k otvoreniu poskytnú médiám až deň pred otvorením nového obchodu. Na čo však už teraz láka spoločnosť návštevníkov? „Nájdete tu viac ako 6-tisíc produktov, ktoré sú praktické, zábavné a inšpiratívne: od overalov po nealkoholické nápoje, od holiacich strojčekov po oblečenie. To všetko za prekvapivo nízke ceny! A preto od nás budete vždy odchádzať s úsmevom,“ uvádza v udalosti na sociálnej sieti.

Action má zatiaľ dve pobočky v Bratislave a po jednej vo Zvolene, Topoľčanoch, Trnave, Martine, Michalovciach a v Spišskej Novej Vsi. Novú predajňu v Rimavskej Sobote otvorí 24. augusta.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj to, ako vyzeralo otvorenie prvého Actionu na strednom Slovensku, vo Zvolene.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Otvorenie obchodu Action vo Zvolene pritiahlo davy ľudí
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM