Jakub Forgács Krimi

DRÁMA v predajni zachytená na VIDEU: Agresívny muž vytiahol nôž a vyhrážal sa zabitím

V čase incidentu bol našťastie na nákupe aj policajt z oddelenia diaľničnej polície, ktorý zasiahol a nebezpečného muža spacifikoval.

Ilustračný obrázok k článku DRÁMA v predajni zachytená na VIDEU: Agresívny muž vytiahol nôž a vyhrážal sa zabitím
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

K dramatickej situácii došlo začiatkom marca vo večerných hodinách v OD Tesco, v Žarnovici. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Vyhrážky smrťou

„Do predajne vošiel muž, ktorý po tom, ako vybral fľašu alkoholu z regála, si túto otvoril a napil sa z nej. Na svoje konanie bol upozornený pracovníčkou predajne,“ uviedli muži zákona so slovami, že sa následne začal správať nebezpečne a agresívne.

„Pri pokladni udrel päsťou do brucha a pokúsil sa kopnúť pracovníka obchodného domu. Na situáciu reagoval aj zákazník predajne, ktorého páchateľ začal napádať a naháňať ho po predajni s nožom v ruke, pričom kričal, že ho zabije a vyzýval ho na bitku,“ pokračovali policajti.

Zasiahol policajt

V čase incidentu bol v obchode na nákupe aj policajt z oddelenia diaľničnej polície zo Žiaru nad Hronom, ktorý vykonal služobný zákrok a nebezpečného muža spacifikoval. „Do príchodu policajnej hliadky tento policajt spolu s napadnutým zákazníkom zabránili ďalšiemu vyčíňaniu nebezpečného muža,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM