Jakub Forgács Krimi

DESIVÁ nehoda na juhu Slovenska: Auto sa v PROTISMERE zrazilo s kamiónom, FOTO

Pri nehode sa podľa slov polície ľahko zranil vodič osobného motorového vozidla, ktorý bol prevezený na ošetrenie do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku DESIVÁ nehoda na juhu Slovenska: Auto sa v PROTISMERE zrazilo s kamiónom, FOTO
4
Galéria

K nehode došlo v utorok (21.5.) popoludní na ceste I/66 neďaleko Krupiny pri tamojšom motoreste. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

„44 – ročný vodič z Banskej Bystrice pravdepodobne v dôsledku únavy prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa zrazil s kamiónom. V dôsledku nárazu, ktorý smeroval do nádrže kamiónu a dvojmontáže zadného kolesa došlo k odtrhnutiu nádrže a prevráteniu jazdnej súpravy. Jedna z pneumatík kamióna bola pri náraze „vyzutá“ z disku a poškodila vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci, ktoré náhodne prechádzalo okolo,“ uviedli muži zákona.

„Z odtrhnutej nádrže vytiekla na cestu nafta, ktorú príslušníci HaZZ zachytili absorbentom, čím zabránili kontaminácii pôdy. Pri nehode sa ľahko zranil vodič osobného motorového vozidla, ktorý bol prevezený na ošetrenie do nemocnice,“ dodali policajti so slovami, že dokumentovanie nehody a odstraňovanie jej následkov si vyžiadalo uzatvorenie cesty I/66 do večerných hodín. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pre nehodu auta kamióna uzavreli cestu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM