Jakub Forgács Krimi

Bezradná mamička skončila v slzách: Policajti museli z auta ZACHRÁNIŤ malé dieťa

Na miesto okamžite vyrazila hliadka Obvodného oddelenia policajného zboru v Detve, podpráporčík Lukáš a nadstrážmajster Tomáš.

Ilustračný obrázok k článku Bezradná mamička skončila v slzách: Policajti museli z auta ZACHRÁNIŤ malé dieťa
2
Galéria

Operačné stredisko v piatok na tiesňovej linke prijalo naliehavú žiadosť mladej mamičky. V jej naštartovanom vozidle ostalo uväznené malé dieťa, zrejme v dôsledku poruchy centrálneho uzamykania. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Záchrana dieťaťa

Na miesto okamžite vyrazila hliadka Obvodného oddelenia policajného zboru v Detve, podpráporčík Lukáš a nadstrážmajster Tomáš. „Na mieste zistili, že situácia je vážna, pretože vozidlo bolo naštartované, uzamknuté a asi trojročné dieťa sa dostalo z autosedačky a pohybovalo sa po vozidle. Reálne hrozilo, že by sa nedopatrením mohlo s vozidlom pohnúť,“ uviedli muži zákona.

„Po chvíli „trápenia“ so zámkom dverí, ktorá však zúfalej mamičke musela pripadať ako večnosť, sa im auto podarilo otvoriť,“ dodali so slovami, že príbeh mal šťastný koniec aj vďaka pohotovému zásahu policajtov.

Vďačná mama

Muži zákona zverejnili aj poďakovanej od šťastnej mamy: „Dobrý deň. Chcem sa poďakovať dnes Vašim kolegom z okresu DT, ktorí mi dnes pomohli, keď mi dnes centrál auta zamkol dieťa v aute… boli veľmi zlatí, mali dosť čo robiť s autom a ešte do toho som im ja za chrbtom plakala… Veľká VĎAKA im a všetkým, čo tam boli “

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Policajti pomohli bezradnej mamičke
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM