Boris Macko Rôzne

Vybavovačky v Lučenci medzi sviatkami: TAKTO budú otvorené úrady

Na Vianoce sa každý teší, no prináša to so sebou aj určité úskalia. Obdobie medzi sviatkami je hlavne o voľne, dovolenkách a často aj zavretých inštitúciách.

Ilustračný obrázok k článku Vybavovačky v Lučenci medzi sviatkami: TAKTO budú otvorené úrady
13
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Ak náhodou potrebujete niečo vybaviť v období medzi Vianocami a Silvestrom, môže to byť problém. Ale aj nemusí. Zisťovali sme za vás, aké sú otváracie hodiny na niektorých úradoch.

Mestský úrad v Lučenci bude mať úradné hodiny v posledných decembrových dňoch, ako obvykle, ale… „Predsa len je obdobie dovoleniek, takže nie všetci zamestnanci budú prítomní. No budú tam ich kolegovia priamo na ich, alebo vedľajšom oddelení,“ vysvetlila hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

Prinajhoršom ak aj niekto z Lučenčanov v tieto dni svoje záležitosti nevybaví, aspoň dostane usmernenie. Výnimočným dňom bude predsa len Silvester. „Posledný deň roka budú zamestnanci v práci len v dopoludňajších hodinách,“ dodala hovorkyňa s tým, že tento rok vychádza Silvester na sobotu, čo je aj tak voľný deň.

Ako informovala hovorkyňa krajského policajného riaditeľstva Mária Faltániová, zmena úradných hodín sa týka aj vybavovania dokladov na polícii a klientskych centrách štátnej správy pri okresných úradoch. Už tento piatok 23. decembra budú skrátené. Otvorené budú od 8.00 do 12.00. Časť Vianoc pripadá na víkend, no zavreté bude aj v pondelok 26.12. na 2. sviatok vianočný. No od 27.12. do 29. 12. už budú fungovať štandardne podľa riadnych úradných hodín. V piatok 30.12. môžu prísť klienti opäť od 8.00 do 12.00.

Pozrite si v našej fotogalérii budovu lučeneckého okresného úradu, ktorá má prejsť rekonštrukciou!

V OBRAZOCH: Budova Okresného úradu potrebuje rekonštrukciu
13
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM