Boris Macko Rôzne

FOTO: Kedy sa prejdeme po dôležitom chodníku v Lučenci? Aktuálne správy z miesta!

Rekonštrukcia ciest a chodníkov v našom meste pokračuje. Vo viacerých prípadoch sa vynorili pochybnosti, či stihnú stavbári práce včas.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Kedy sa prejdeme po dôležitom chodníku v Lučenci? Aktuálne správy z miesta!
20
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Hoci ešte 5. decembra bol chodník na Novohradskej ulici pri daňovom úrade v zlom stave, o pár dní už na mieste zavládol stavebný ruch. Stavebné stroje sa do chodníka zahryzli a robotníci začali s prácami. Hoci sa na začiatku vynárali obavy z toho, či práce stihnú do konca roka, teraz sú zdá sa, zbytočné.

Nový chodník sa už črtá a robotníci pracujú aj na vjazdoch a vchodoch do prevádzok, ktoré v tejto časti ulice sídlia. „Práce idú podľa plánu,“ povedali robotníci s tým, že termín ukončenia do konca tohto mesiaca je reálny.

Koniec – koncov, na tomto dátume trvá aj mesto. A to nielen v prípade spomínaného chodníka, ale aj ďalších na Vajanského ulici od vjazdu do základnej školy po Ulicu Wagnera, ako aj na Partizánskej ulici pri škôlke. Cesty na Slepej a Adyho ulici sú hotové, rovnako aj rekonštrukcia Ulice Dr. Herza od križovatky s Vajanského po J. A. Komenského. Tento rok šlo na rekonštrukciu komunikácií z mestského rozpočtu 850 000 eur.

Pozrite si priebeh prác na rekonštrukcii chodníka na Vajanského ulici v našej fotogalérii!

Chodník na Vajanského ulici v Lučenci sa už črtá
20
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM