Tlačové správy

Reality Lučenec: Ktoré lokality sú v našom meste najatraktívnejšie pre kúpu bytu?

Lučenec je mesto, ktoré neustále napreduje a to sa pozitívne odráža aj na miestnom realitnom trhu. Výsledkom pozitívneho vývoja mesta je aj zvyšujúci sa dopyt po nehnuteľnostiach hlavne po bytoch. Ktoré sú ale tie najviac vyhľadávané lokality, aké sú ich najväčšie výhody a nevýhody?

Ilustračný obrázok k článku Reality Lučenec: Ktoré lokality sú v našom meste najatraktívnejšie pre kúpu bytu?
Zdroj: TASR

V Lučenci sa nachádza viacero lokalít, ktoré vám dokážu poskytnúť pohodlné bývanie v meste. Je už na vás, či si tieto lokality obzriete a zhodnotíte sami alebo si necháte poradiť od skúsenej realitnej kancelárie Realityexkluziv.sk, ktorá sa orientuje na reality Lučenec dlhé roky. Čo vám teda mesto Lučenec ponúka?

Štvrť M.R.Štefánika

Medzi atraktívne lokality v Lučenci patrí určite štvrť M.R.Štefánika. Hlavným pozitívom tejto mestskej časti je, že ponúka výborné podmienky pre bývanie na sídlisku. Ide o dobre občiansky vybavenú štvrť mesta, obyvatelia tu nájdu rôzne služby a obchody. Atraktivite tiež pridáva dobrá dopravná situácia. To všetko spolu znamená rastúci dopyt po bytoch v tejto lokalite.

Centrum mesta

Byty v centre sa stretávajú s veľkou obľubou v každom meste, výnimkou nie je ani Lučenec. Hlavnou výhodou je výborná dostupnosť a primerané ceny- v Lučenci si za atraktívnu lokalitu v strede mesta nepriplatíte závratné sumy ako je to zvykom v iných slovenských lokalitách. Prečo to teda nevyužiť a nekúpiť si byt priamo v centre?

Rúbanisko

Sídliská Rúbanisko I a Rúbanisko II sú známe hlavne vďaka dobrej cenovej ponuke bytov. A práve vďaka priaznivým cenám je o objekty v týchto lokalitách dlhodobo veľký záujem. Ceny sem pritiahli hlavne mladé rodiny, pre ktoré je dôležitá dobre občiansky vybavená lokalita.

Vajanského, Čsl. armády

Ďalšie sídliská v blízkosti centra Lučenca, kde nájdeme byty za dobré ceny, sú sídliská Vajanského a Čsl. armády. V obidvoch lokalitách nájdete v ponuke staršie byty za dobré ceny, ktoré vyhovujú klasickému mestskému bývaniu. Okrem starších stavieb sa tu nachádzajú aj novostavby, ktoré ponúkajú bývanie aj pre náročnejšieho zákazníka.

Nech už si vyberiete ktorúkoľvek lokalitu, Lučenec je príjemné mesto na bývanie pre všetky vekové kategórie. Každá mestská časť má svoje kladné stránky, stačí si určiť, čo je dôležité pre vaše pohodlné bývanie. Svoje vysnívané bývanie si tu nájde každý, či už hľadáte starší byt alebo novostavbu, cenovo dostupnejšiu alternatívu alebo ste skôr náročnejší klient. Pokiaľ váhate a neviete, ktorá z dostupných alternatív je pre vás najvhodnejšia neváhajte a obráťte sa na jednu zo skúsených lučeneckých realitných kancelárii.

Kontakt:
Realitná spoločnosť Exkluzív s.r.o.
T. G. Masaryka 14/A, 984 01 Lučenec
0911 382 281
info@realityexkluziv.sk
www.realityexkluziv.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM