Barbara Dallosová Krimi

Policajná razia pri Lučenci: Muž (42) ešte niečo rýchlo vyhadzoval z lodžie! FOTO

Podľa policajných informácií skončil muž (42) po razii jednotky Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) a lučeneckých mužov zákona v policajnej cele. Čítajte, čo má na rováši.

Ilustračný obrázok k článku Policajná razia pri Lučenci: Muž (42) ešte niečo rýchlo vyhadzoval z lodžie! FOTO
Foto: Rastislav Búgel

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, príslušníci NAKA v spolupráci s políciou v Lučenci zadržali Poltárčana (42), ktorý je obvinený z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

,,Obvinený si zadovážil psychotropnú látku a následne za účelom jej ďalšieho predaja nestotožneným osobám a vlastného prospechu ju prechovával v mieste bydliska," uviedla Faltániová.

Podľa jej slov pri domovej prehliadke (8.2.) muž vyšiel na lodžiu bytu, odkiaľ vyhodil na voľné priestranstvo pred dom vrecko s obsahom viacerých vreciek s bielym práškom.

Ako sa uvádza v policajnej správe, predbežná expertíza potvrdila, že ide o pervitín. ,,Zaistené množstvo zodpovedá 1090 až 4358 obvykle jednorazovým dávkam v hodnote 4 380 až 8 760 eur," priblížila hovorkyňa.

Podľa Faltániovej skončil obvinený muž v policajnej cele a vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. ,,Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov," dodala s tým, že obvinený bol už za takýto čin odsúdený aj v minulosti.

Foto: ilustračné

Policajné FOTO z miesta zásahu
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM