Rôzne

Nový rok privítajú Lučenčania na Námestí republiky už podvečer

Podľa slov vedúcej kancelárie primátorky Márie Bérešovej sa pre skorší čas podujatia rozhodli, aby sa ho mohli zúčastniť aj rodiny s menšími deťmi.

Ilustračný obrázok k článku Nový rok privítajú Lučenčania na Námestí republiky už podvečer
Zdroj: TASR

„V príjemnej a bezpečnej atmosfére sa určite stretnete s blízkymi priateľmi a zavinšujete si do nového roka. Pripravený je program pre deti, koncert a nádherný hudbou podfarbený profesionálny ohňostroj, ktorý si môžu užívať nielen dospelí, ale hlavne deti. K dispozícii budú aj stánky s horúcim čajom, varené vínko či punč, alko i nealko nápoje,“ pozvala na akciu Bérešová.

Privítanie nového roka v takomto skoršom čase zaviedli podľa jej slov vlani a malo veľký úspech. „Zaznamenali sme peknú návštevnosť a prišli aj rodičia s malými deťmi, ktoré by inak polnočný ohňostroj prespali. Pre úspech a pozitívne prijatie novinky sme sa preto rozhodli spraviť z nej tradíciu,“ dodala vedúca.

Podujatie o 15.00 h odštartuje reprodukovaná hudba, o polhodinu neskôr vystúpi Šaška Baška. Na 16.00 h je naplánovaný príchod rozprávkových maskotov a fotografovanie, o 16.30 h sa začne koncert kapely S hudbou vesmírnou. Vyvrcholením osláv bude o 17.30 h novoročný príhovor primátorky Alexandry Pivkovej a hudobný ohňostroj.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM