Jakub Forgács Krimi

Lučeneckí kriminalisti klepli po prstoch PYTLIAKOVI: Lovil vo viacerých revíroch, FOTO

Strelné zbrane a strelivo muž podľa slov polície využíval bez oprávnenia na nelegálny lov zveri.

Ilustračný obrázok k článku Lučeneckí kriminalisti klepli po prstoch PYTLIAKOVI: Lovil vo viacerých revíroch, FOTO
15
Galéria

Lučeneckí kriminalisti vyšetrujú prípad trestného činu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a trestný čin pytliactva. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

„Muž (36) si bez povolenia zadovážil a prechovával v mieste svojho bydliska streľby schopné zbrane, ktoré podliehajú povoľovaciemu konaniu a evidenčnej povinnosti. Prechovával tiež rôzne strelivo, ktoré pozostávalo z nábojov rôzneho kalibru,“ uviedli muži zákona.

„Strelné zbrane a strelivo využíval bez oprávnenia na nelegálny lov zveri. Podľa zistení lučeneckých kriminalistov nelegálne lovil vo viacerých poľovných revíroch. Jeho cieľom bola prevažne vysoká zver,“ pokračovali so slovami, že svojim konaním spôsobil škody, ktoré boli vyčíslené na viac ako 26-tisíc eur.

V súvislosti s prípadom už bolo podľa slov polície 36-ročnému mužovi vznesené obvinenie pre prečin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami v súbehu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a zločinu pytliactva.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Lučeneckí kriminalisti vyšetrujú pytliactvo
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM