Jakub Forgács Krimi

KURIÓZNA krádež na juhu Slovenska: Zlodeja vyľakal jeho vlastný lup, FOTO

Mladý zlodej otvoril plechovú skrinku sekerou. Zostal však poriadne prekvapený.

Ilustračný obrázok k článku KURIÓZNA krádež na juhu Slovenska: Zlodeja vyľakal jeho vlastný lup, FOTO
3
Galéria

Polícia v Lučenci rieši prípad zločinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody. V jednej z obcí v okrese Lučenec páchateľ bez použitia násilia vošiel v pondelok (22.5.) do rodinného domu a ukradol plechovú skrinku. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

„Keď sa mu ju podarilo sekerou otvoriť, ostal prekvapený. Jej obsah tvorilo množstvo bankoviek a zlata. Takúto „korisť“ veru nečakal, dokonca ho to vyľakalo,“ uviedli policajti so slovami, že nechal peniaze peniazmi a zlato zlatom a z miesta ušiel.

Polícia v krátkom čase vypátrala páchateľa, ktorý sa podľa slov mužov zákona ku skutku priznal, ukázal miesto kde skrinku nechal a tak ukradnuté veci budú vrátené právoplatným majiteľom.

„Vyšetrovateľ obvinil z uvedených trestných činov 17-ročného mladíka, ktorý je z tej istej obce kde sa skutok stal,“ dodali policajti, že v zmysle trestného zákona za takúto krádež hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Obvinený je stíhaný na slobode a keďže je mladistvý hrozí mu polovičný trest.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zlodej zostal po krádeži poriadne prekvapený
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM