Boris Macko Rôzne

FOTO: Vodiči iba krútia hlavami. V centre Lučenca opäť prejdú len jedným pruhom

Doprava na jednej z najrušnejších križovatiek je opäť obmedzená. Pred Divadlom B. S. Timravy musia vodiči rátať len s jedným pruhom.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vodiči iba krútia hlavami. V centre Lučenca opäť prejdú len jedným pruhom
15
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: Dnes24.sk

Vodiči v Lučenci musia opäť niekoľko dní na ulici T. G. Masaryka pri križovatke s Novohradskou ulicou rátať so zúžením premávky z dvoch pruhov na jeden. Ešte koncom januára tu bola rovnaká situácia kvôli poruche vodovodného potrubia.

Vodári neskôr sprejazdnili aj pravý pruh, no ten je opäť niekoľko dní uzavretý. Vodiči nechápu prečo. „Je to ako v Kocúrkove, najprv sa jazdí normálne, potom je cesta zase zúžená. Nerozumiem tomu,“ čuduje sa jeden zo šoférov Štefan Juhász.

V utorok sa na mieste objavili aj robotníci Stredoslovenskej prevádzkovej vodárenskej spoločnosti (SPVS). Opravovali okolie liatinového poklopu. Hoci svoju prácu dokončili, prenosné dopravné značenie ostalo na svojom mieste ďalej. Keďže na ulici T. G. Masaryka opravovali v posledných týždňoch viacero porúch, natíska sa otázka, či tentoraz nešlo o ďalšiu. Na dôvod sme sa pýtali hovorkyne SVPS Slavomíry Vogelovej, no odpoveď nám v utorok neposlala. Situáciu budeme aj naďalej sledovať a v prípade, že sa dozvieme viac, prinesieme ďalšie informácie.

Pozrite si v galérii opäť uzavretý úsek cesty na jednej z najrušnejších križovatiek v Lučenci!

V OBRAZOCH: Jeden pruh pri Divadle B. S. Timravy je opäť uzavretý
15
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM