Boris Macko Rôzne

FOTO: V centre Lučenca vládne Veľká noc v predstihu. Trhy prilákali množstvo ľudí

Veľkonočné trhy, ktoré sú prvými v tomto roku, pritiahli na Námestie republiky davy Lučenčanov. Čo všetko môžu zažiť návštevníci?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V centre Lučenca vládne Veľká noc v predstihu. Trhy prilákali množstvo ľudí
19
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Atrakcie pre deti, občerstvenie a hlavne množstvo všakovakého tovaru sú hlavnými lákadlami pre Lučenčanov a návštevníkov mesta. Na Námestí republiky vládne vďaka Veľkonočným trhom sviatočná atmosféru už v predstihu. Ľudí neodradilo ani počasie, ktoré nie je práve ideálne.

Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

„Zatiaľ nie som sklamaný, sú tu veľkonočné veci, hračky, či potraviny. Navyše, nechýba občerstvenie a atrakcie, kde sa môžu deti vyšantiť, takže sa sem oplatí prísť s celou rodinu,“ pochvaľuje si atmosféru Lučenčan Jozef.

Zaujímavé aspoň na prvý pohľad je, že ponuka v stánkoch je pomerne rovnomerne rozložená. Výber občerstvenia nie je až taký veľký ako pred Vianocami, či na Mestských trhoch. No vo viacerých stánkoch môžete nájsť veľkonočné ozdoby, či hračky z dreva, ktoré v bežných obchodoch nenájdete. Nechýbajú medovníky, umelecké aj praktické výrobky rezbárov z dreva, či ručne vyrobené kožené papuče, alebo opasky. O tom, že sa oplatí prísť aj napriek nie práve najlepšiemu počasiu svedčí množstvo ľudí pri stánkoch.

Ešte praktická informácia, nebude chýbať ani kultúrny program. Veľkonočný jarmok bude dnes fungovať do 22.00, zajtra 8. apríla od 10.00 do 14.00.

Pozrite si v našej fotogalérii zábery z Veľkonočného jarmoku v Lučenci!

V OBRAZOCH: Veľkonočné trhy zaplnili centrum Lučenca
19
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM