Samospráva

FOTO: Lepšie miesto na nákupy! Nová tržnica by mala byť dokončená začiatkom leta

Ako samospráva informovala na začiatku výstavby, v novej tržnici vznikne 37 predajných miest pod hlavnou strechou a pod vedľajším altánkom.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Lepšie miesto na nákupy! Nová tržnica by mala byť dokončená začiatkom leta
2
Galéria
Zdroj: TASR

Lepšie priestory pre predávajúcich i kupujúcich, oživenie ďalšej časti mesta, ale aj odľahčenie dopravy v centre sú podľa samosprávy Fiľakova v okrese Lučenec hlavné prínosy novej tržnice, ktorá by mala byť dokončená do leta tohto roka.

„V súčasnosti sú hotové hrubá stavba a skelet tržnice. Ak všetko pôjde dobre, predpokladáme, že by mohla byť dokončená koncom mája, prípadne začiatkom júna,“ uviedla pre TASR hovorkyňa mesta Klaudia Kovácsová.

Ako samospráva informovala na začiatku výstavby, v novej tržnici vznikne 37 predajných miest pod hlavnou strechou a pod vedľajším altánkom.

V prednej časti pri Trhovej ulici budú situované štyri malé obchody, ktoré mesto ponúkne miestnym podnikateľom. V zadnej časti sa vytvorí sociálne zázemie. Samospráva chce v novej tržnici organizovať i vianočné trhy a rôzne burzy a očakáva celkové oživenie tejto časti Fiľakova.

Nová tržnica vo Fiľakove
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM