Jakub Forgács Krimi

V nočnej Bystrici prichytili OPITÉ deti: POKUTY padali aj v areáli Pamätníka SNP

V neskorých hodinách skontrolovali mestskí policajti miesta orientované na okolie nočných podnikov aj areál Pamätníka SNP.

Ilustračný obrázok k článku V nočnej Bystrici prichytili OPITÉ deti: POKUTY padali aj v areáli Pamätníka SNP
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

V piatok hliadky Mestskej polície Banská Bystrica v spolupráci s oddelením sociálno-právnej ochrany detí a sociálnej kurately ÚPSVaR Banská Bystrica vyšli do nočných ulíc mesta za účelom kontroly požívania alkoholu mládeže. Mestskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

V neskorých hodinách skontrolovali miesta orientované na okolie nočných podnikov. „Kontrole sa podrobilo celkovo osem osôb, z čoho v piatich prípadoch s pozitívnym výsledkom. Pod vplyvom alkoholu boli štyria chlapci a jedno dievča,“ spomenuli so slovami, že mladistvých si na mieste prevzali zákonní zástupcovia a zistené porušenia zákazov budú riešené v správnom konaní.

„Taktiež bola vykonaná aj kontrola v areáli Pamätníka SNP na porušenie VZN č. 5/2014 o verejnom poriadku na území mesta na zákaz požívania alkoholických nápojov na verejných priestranstvách, pričom štyrom osobám bola uložená na mieste pokuta za jeho porušenie,“ dodali mestskí policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM