Prežije VEGÁNSKA reštaurácia zo šou Na nože? Majiteľ dúfa, že to nebude musieť ZABALIŤ
Šéfkuchár Martin Novák zavítal pred niekoľkými týždňami do vegánskej reštaurácie v centre Banskej Bystrice. Zisťovali sme, ako sa jej darí po účasti v známej televíznej šou.
Záujem návštevníkov
Ako pre spravodajský portál Dnes24.sk uviedol majiteľ Peter, natáčanie šou prebehlo ešte vo februári a následná kontrola v mesiaci marec. Ako s odstupom času vníma účinkovanie v Na nože? „Účasť neľutujem, je to zaujímavá skúsenosť,“ povedal so slovami, že by sa možno prihlásil opäť, ale už jedine do relácie s iným konceptom.
Účinkovanie v šou vzbudilo aj značný záujem ľudí. „Zaujímali sa, ako prebiehalo natáčanie a chceli vedieť hlavne nejaké "inside“ info z natáčania," pokračoval majiteľ, ktorý spomenul aj hlavné lákadlá pre návštevníkov.
„Práve štyri jedlá, ktoré pribudli na jedálnom lístku, vyhľadávajú zákazníci, ktorí reláciu sledovali,“ poznamenal.
Hrozba zatvorenia
Podľa Petra priniesla šou hneď niekoľko pozitívnych zmien. „Zmenila nám fungovanie, čo sa napríklad týka rozmýšľania pri zostavovaní menu a pozitívne zmeny cítim v náraste počtu zákazníkov,“ pokračoval. Aj ten nápor však prišiel iba na pár dní.
„S odstupom času mám pocit, že sa dostávame "do starých koľají“,” hovorí Peter.
Majiteľ priznal, že čakal o dosť väčší záujem návštevníkov, vzhľadom k tomu, ako šou pomohla rozbehnúť sa reštauráciám, kde sa ponúka živočíšna strava. „Vidím tu veľký rozdiel medzi dopadom na reštaurácie, ktoré sa rozhodli ísť živočíšnou cestou a verím, že mi ľudia dajú šancu, inak to po ekonomickej stránke budem naozaj nútený zabaliť,“ priznal smutne.
„Martin mi volal bezprostredne pred odvysielaním a chcel sa uistiť, či je všetko v poriadku a či sme pripravení na tlaky, ktoré teda dlho netrvali. Stále čakáme ešte na ďalšie "vlny“ zvedavcov a možno na tých, ktorí sa rozhodnú vrátiť znova," dodal majiteľ s nádejou.
Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.
Ďalšie aktuálne správy