Jakub Forgács Rôzne Správy

Po KRITIKE prišli veľké ZMENY: Som za herečku, teší sa majiteľka podniku zo šou NA NOŽE

V známej televíznej šou si kuchár Martin Novák posvietil na banskobystrickú reštauráciu Pizza Pub Tank. Vybrali sme sa tam osobne, aby sme vyspovedali majiteľku.

Ilustračný obrázok k článku Po KRITIKE prišli veľké ZMENY: Som za herečku, teší sa majiteľka podniku zo šou NA NOŽE
15
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Prednedávnom začala Televízia Markíza vysielať 3. sériu obľúbenej relácie Na nože. Známy šéfkuchár Martin Novák v rámci nej navštevuje slovenské reštaurácie, ktoré podrobí kritike a následne sa im snaží pomôcť, aby fungovali ešte lepšie.

Premena známeho podniku

Práve v prvej epizóde, ktorá sa natáčala ešte na jeseň 2023, zavítal Martin Novák do podniku Pizza Pub Tank na banskobystrickom sídlisku Fončorda. Pri návšteve skritizoval gumené obrusy, chaotické menu, zle ochutené jedlá aj dlhé čakanie na rebierka, ktoré označil za rekord relácie. V podstate pochválil iba jedno jedlo z deviatich, moravského vrabca.

Následne však prešiel podnik veľkými zmenami. S Martinovou pomocou tam zariadili novú kuchyňu a svoje skúsenosti prišiel odovzdať aj taliansky pizzerista Vincenzo, ktorý pomohol s úpravou menu a receptami na pizzu aj ďalšími špecialitami. A hoci sa to nezaobišlo bez kriku, sĺz a súrenia, nakoniec zamestnanci záťažový večer zvládli a podnik bol plný spokojných zákazníkov.

Keď sa Martin vrátil po mesiaci, udelil podniku za snahu a zlepšenie nálepku s troma nožmi z piatich.

My sme sa do Pizza Pub Tank vybrali osobne, aby sme zistili, čo sa od návštevy televízneho štábu zmenilo a ako majiteľka Marcela Karcel Macková vníma účasť v tejto šou s odstupom času. Viac sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Navštívili sme Pizza Pub Tank zo šou Na nože
15
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM