Jakub Forgács Krimi

Najväčšie TRAGÉDIE roka 2022: Týchto 12 udalostí otriaslo Banskobystrickým krajom

Pri bilancovaní uplynulého roka sme sa pozreli aj na tragické udalosti. V Banskobystrickom kraji zabíjali nehody, plyn aj samotní ľudia.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšie TRAGÉDIE roka 2022: Týchto 12 udalostí otriaslo Banskobystrickým krajom
Zdroj: Polícia SR - Banskobystrický kraj / TASR/Pavol Zachar

Vražda matky

Horehroním otriasol ešte začiatkom roka šokujúci prípad. Muž zavolal na políciu, že zabil vlastnú matku. Viac sa dočítate TU.

Pritlačený autom

Do 74-ročného chodca narazilo pri Štátnej opere v Bystrici osobné auto, ktoré sa malo samovoľne pohnúť. Okoloidúceho chodca pritlačilo k múru. Viac sa dočítate TU.

Mŕtvy pri kolobežke

V Bystrici došlo k dopravnej nehode, pri ktorej bol na priechode pre chodcov nájdený 49-ročný muž, bez známok života, s viditeľným poranením hlavy. Ležal pri kolobežke. Viac sa dočítate TU.

Zrazení hasiči

Na ceste od obce Sása do obce Pliešovce – Zaježová k tragickej kolízii osobného auta s dvomi cyklistami. Išlo o hasičov, ktorí zraneniam na mieste podľahli. Viac sa dočítate TU.

Smrť v plameňoch

Staršia žena na balkóne bytu vo Veľkom Krtíši volala o pomoc márne. Oheň poškodil aj iné byty a niektorých susedov museli ošetriť záchranári. Viac sa dočítate TU.

Zabitie starej mamy

Polícia obvinila 26-ročného muža z Rimavskej Soboty z vraždy vlastnej starej mamy. Tú mal fyzicky napadnúť v byte, pričom jej spôsobil viacpočetné zranenia. Viac sa dočítate TU.

Druhú polovicu najtragickejších udalostí roka 2022 nájdete na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM