Jakub Forgács Krimi

Ako vyhasli životy dvoch hasičov? Polícia má nové INFO a FOTO z miesta nešťastia

Pri tragickej nehode v okrese Zvolen zahynuli dvaja cyklisti. Čo sa odohralo na ceste?

Ilustračný obrázok k článku Ako vyhasli životy dvoch hasičov? Polícia má nové INFO a FOTO z miesta nešťastia
7
Galéria

V pondelok podvečer došlo na ceste od obce Sása do obce Pliešovce – Zaježová k tragickej kolízii osobného auta s dvomi cyklistami. Prvé informácie o nehode sme vám priniesli už bezprostredne po nej. Banskobystrickí krajskí policajti v utorok na sociálnej sieti zverejnili aj ďalšie podrobnosti o tom, čo sa odohralo na ceste.

Vyhasli dva životy

„Podľa doterajších zistení z miesta nehody sa 53-ročný vodič pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke. Po prejdení pravotočivej zákruty čelne narazil do dvoch oproti idúcich cyklistov,“ uviedli muži zákona.

„Obaja muži, vo veku 35 a 36 rokov, žiaľ, zraneniam na mieste podľahli,“ povedali policajti.

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) vyjadril úprimnú sústrasť rodinám a pozostalým hasičov, ktorí prišli o životUdalosť ho mrzí. Uviedol to na sociálnej sieti.

„Dostal som správu, ktorá ma veľmi zarmútila. V okrese Zvolen sa stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej o život prišli dvaja príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ),“ uviedol minister.

Prišiel o vodičák

„Alkohol u vodiča zistený nebol, nariadený bol aj odber biologického materiálu, za účelom zistenia inej návykovej látky. Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz,“ pokračovali so slovami, že všetky ďalšie okolnosti, ako aj príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania a znaleckého skúmania, preto nateraz nebudú k prípadu poskytovať žiadne ďalšie informácie.

Aj policajtov Banskobystrického kraja správa o tejto tragédii zasiahla a všetkým pozostalým, kolegom a priateľom vyjadrili úprimnú sústrasť.

Zábery z miesta tragickej nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zrážka cyklistov autom sa skončila tragicky
7
Galéria
Zdroj: Air - Transport Europe
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM