Jakub Forgács Krimi Rôzne

Ľudia sa bavia na KURIÓZNEJ nehode: Je IRÓNIOU osudu, do čoho narazil, FOTO

Niekedy môžu aj nepríjemné situácie vyvolať úsmevné reakcie. Dôkazom je aj nehoda, ku ktorej došlo na banskobystrickom sídlisku.

Ilustračný obrázok k článku Ľudia sa bavia na KURIÓZNEJ nehode: Je IRÓNIOU osudu, do čoho narazil, FOTO
2
Galéria
Zdroj: čitateľ

V Banskej Bystrici sa vo štvrtok ráno udiala kuriózna nehoda. Došlo k nej na križovatke Sládkovičovej a Zvolenskej cesty, kde auto narazilo do plechového oplotenia. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby práve na ňom nebola umiestnená reklama, ktorá jednoducho k situácii nečakane „sadla“.

Auto totiž zdemolovalo reklamu na repasované brzdy (FOTO v galérii).

V komentároch pod fotkou v známej skupine Dopravný servis Banskobystrický kraj razom pribudli desiatky reakcií. Kým viacerých ľudí zaujímalo, čo sa mohlo stať a či je vodič v poriadku, iní sa na tom bavili.

„Pes prepínal pesničky,“ smial sa Milan. „SNS mala výjazd?“ pýtal sa zase Jozef. No väčšina poukázala práve na spomínanú reklamu. „Irónia osudu, že narazil do reklamy o brzdách,“ napísal Martin. „Odpoveď je na plote: repasované brzdy,“ reagoval Lukáš. „Si chcel prečítať reklamy zblízka,“ zaklincoval Roman.

Nech už bolo príčinou nehody čokoľvek, my každopádne veríme, že vodič či prípadní spolucestujúci sú v poriadku a s odstupom času sa na tejto kuriozite tiež pousmejú.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Auto zdemolovalo reklamu na repasované brzdy
2
Galéria
Zdroj: čitateľ
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM