Jakub Forgács Krimi

HROZIVÝ pohľad na DOBITÉHO Jána: Po ÚTOKU zakročil samotný primátor

Primátor Ján Nosko kontaktoval okresného riaditeľa Policajného zboru v Banskej Bystrici s požiadavkou, aby celý incident preveril.

Ilustračný obrázok k článku HROZIVÝ pohľad na DOBITÉHO Jána: Po ÚTOKU zakročil samotný primátor
Zdroj: FB Ján Nosko

Napadnutie človeka musí byť potrestané. Banskobystrický primátor Ján Nosko na to upozornil na sociálnej sieti v súvislosti s medializovaným útokom na pána Jána.

„Napriek tomu, že Banská Bystrica patrí k jedným z najbezpečnejších miest, žiaľ, odsúdeniahodné činy sa nevyhýbajú ani nám. Po tom, čo sa na sociálnych sieťach objavila fotografia pána Jána, ktorého napadli a zbili neznámi páchatelia, kontaktoval som okresného riaditeľa Policajného zboru v Banskej Bystrici s požiadavkou, aby celý incident preveril,“ napísal primátor.

„Aj keď v predmetnej veci nebolo pôvodne podané žiadne trestné oznámenie, príslušníci polície iniciatívne zbitého muža bez domova dohľadali, vypočuli ho, spísali zápisnicu a začali s vyšetrovaním prípadu,“ dodal Nosko, ktorý verí, že páchateľov sa podarí nájsť a patrične potrestať.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

NAPADNUTIE ČLOVEKA MUSÍ BYŤ POTRESTANÉ Napriek tomu, že Banská Bystrica patrí k jedným z najbezpečnejších miest, žiaľ,...

Posted by Ján Nosko on Wednesday, October 9, 2024

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM