Jakub Forgács Správy

Chystáte sa do bystrických nemocníc? Platia viaceré OBMEDZENIA, na čo si dať POZOR? FOTO

Nemocnica zároveň poprosila všetkých pacientov, návštevníkov a zamestnancov, aby obmedzili nelegálne parkovanie na Jedľovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa do bystrických nemocníc? Platia viaceré OBMEDZENIA, na čo si dať POZOR? FOTO
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Od nedele 4. augusta z dôvodu uzavretia časti vnútornej komunikácie v areáli Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici k viacerým dopravným obmedzeniam. Upozornila na to hovorkyňa nemocnica Ružena Maťašeje so slovami, že z tohto dôvodu dôjde k zmene organizácie dopravy pri výjazde z vnútorného areálu a pri spodnom vstupe do Detskej fakultnej nemocnice (pozn. red.: foto v galérii).

„Na výjazdovej komunikácii smerom od Detskej fakultnej nemocnice až k výjazdovej rampe bude úplne obmedzená dopravná komunikácia. Z tohto dôvodu bude výjazd všetkých vozidiel presmerovaný na smer Podlavice popri Urgentnom príjme – cez Jedľovú ulicu,“ spomína Maťašeje.

Doprava do Detskej fakultnej nemocnice bude podľa jej slov. presmerovaná a pacienti sa k nej dostanú cez bočnú rampu po ľavej strane pred hlavnou vrátnicou a vjazdom do vnútorného areálu nemocnice.

„Prosíme všetkých našich pacientov, návštevníkov a zamestnancov, aby obmedzili nelegálne parkovanie na Jedľovej ulici, a umožnili tak obnoviť obojstrannú premávku na tejto ulici. Na dodržiavania dopravného značenia bude dohliadať Mestská polícia. Ďakujeme všetkým za trpezlivosť a pevne veríme, že dodržiavaním všetkých dopravných opatrení bude plne zachovaná plynulosť premávky v areáli nemocnice a v jej okolí,“ dodala Maťašeje.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM