Jakub Forgács Správy

Bystrická plaváreň je otvorená ZDARMA: Nosko skončil v bazéne v tričku, FOTO

Po viac ako dvoch rokoch vynútenej pandemickej prestávky sa na krytej plavárni koná obľúbená Banskobystrická plavecká 24-hodinovka.

Ilustračný obrázok k článku Bystrická plaváreň je otvorená ZDARMA: Nosko skončil v bazéne v tričku, FOTO
9
Galéria

Po pauze spôsobenej pandémiou koronavírusu sa koná od 28. decembra 2022 do 29. decembra do 7.30 hod. 24-hodinový plavecký maratón. Počas neho môžu obyvatelia i návštevníci Banskej Bystrice zdarma využiť 1,5 hod. vstup na krytú plaváreň Štiavničky a pritom odplávať symbolických 100 metrov pre zdravie a získať diplom s odmenou.

„Po vianočných sviatkoch zrejme každému z nás prospeje pohyb. Aj mne. Dnes mám za sebou odplávaných 100 metrov pre zdravie,“ uviedol na sociálnej sieti banskobystrický primátor Ján Nosko so slovami, že urobiť tak môže každá obyvateľka a obyvateľ mesta, ale i návštevníci Banskej Bystrice.

„Po viac ako dvoch rokoch vynútenej pandemickej prestávky ma teší, že v stredu a štvrtok tento týždeň organizujeme obľúbenú Banskobystrickú plaveckú 24-hodinovku. Verím, že aj 24. ročník tradičnej akcie priláka v najbližších hodinách čo najväčší počet plavcov,“ poznamenal Nosko.

„Ak nemáte počas dnešného dňa ešte naplnený program, urobte si čas a príďte si zaplávať na krytú plaváreň,“ dodal primátor s tým, že vaše zdravie sa vám za to odmení.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Banskobystrická plavecká 24-hodinovka 2022
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM