Kristína Kožiaková Kultúra

Víkend v Brezne a okolí nabitý akciami. 10 podujatí, kde nuda rozhodne nehrozí

Máte už program na voľné dni? Ak nie, ponúknite sa z prehľadu víkendových tipov našej redakcie. Výber je vskutku pestrý!

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Brezne a okolí nabitý akciami. 10 podujatí, kde nuda rozhodne nehrozí
25
Galéria
Foto: Kristína Kožiaková / Zdroj: Dnes24.sk

ĽUDIA V ŽELEZIARŇACH

14. októbra – 4. novembra 2016, Brezno – Horehronské múzeum

Hľadáte zaujímavé kultúrne vyžitie? Výstava fotografky Anny Nociarovej pod názvom Ľudia v železiarňach bude sprístupnená v Meštianskom dome č.13.

ZUŠKÁRI 01

16.októbra – 16. decembra 2016, Valaská – Kultúrny dom

Základná umelecká škola vo Valaskej pripravila výstavu s portrétmi pod výstižným názvom: …Výstava od nás o nás… Obdivovať ju môžete až do decembra.

ZILIONÁRI

21. októbra 2016 o 19:00, Brezno – Kino Mostár

Vojnový veterán, pracujúci ako nočná ostraha vo firme zaoberajúcej sa výrobou obrnených vozidiel, zorganizuje jednu z najväčších bankových lúpeží v amerických dejinách. Komédia/Akčný,/Kri­mi, USA, 2016, 94 min., slovenské titulky, MP12.

MESIAC ÚCTY K STARŠÍM

22. októbra 2016, Michalová

Obec Michalová pozýva do sály kultúrneho domu na posedenie s kultúrnym programom pri príležitosti „Október mesiac úcty k starším“.

120. ROKOV ZUBAČKY

22. októbra 2016 od 7:50 – Michalová – Pohronská Polhora – Zbojská – Tisovec

Jedinečná atrakcia regiónu má 120 rokov. Ozubnica, ktorá premáva na trati Michalová – Tisovec, oslavuje okrúhle výročie. Pre návštevníkov je pripravený bohatý program a pri krásnom výročí európskeho unikátu sa budete môcť historickým vláčikom aj povoziť!

ZAMYKANIE CYKLOTRÁS NA BURDE

22. októbra 2016 o 10:00, Brezno – Nám. G. M. R. Štefánika

SCK Ďumbier sa vydá na trasu nazvanú Zamykanie cyklotrás. Trasa: Brezno – Beňuš – Závadka – Klatná – Pätina – sedlo Burda. V útulni Burda je pre účastníkov zabezpečený nocľah na vlastných karimatkách a spacákoch.

HK BREZNO – MHK HUMENNÉ

22. októbra 2016, 17:00, Brezno – Aréna

Majstrovské stretnutie 2. Hokejovej ligy Arény Brezno. Breznianski hokejisti privítajú jeden z najkvalitnejších tímov v 2. Hokejovej lige. Do breznianskej Arény zavíta súper z východného Slovenska MHK Humenné.

CHIKI-LIKI-TU-A

22. októbra 2016 o 20:00, Brezno – Bombura club

Známa prešovská skupina oficiálne spustila predpredaj nového špeciálneho albumu a ohlásila turné na túto jeseň. Pozostávať má z 18 zastávok. Jednou z nich je aj Nezávislé kultúrne centrum Bombura.

BOWLINGOVÝ TURNAJ

23. októbra 2016 o 14:00, Brezno – Bowlingové centrum

Pre všetkých nadšencov bowlingu je pripravené I. kolo v súťaži dvojíc, ktoré sa uskutoční na bowlingovj dráhe v Bowling centre. Príďte si zmerať sily aj vy!

DUO JAMAHA

23. októbra 2016 o 17:30, Podbrezová – kultúrny dom

Alfonz a Marian – Duo Jamaha známe z domácich hudobných televízií sa predstaví v kultúrnom dome v Podbrezovej. Strávte príjemnú nedeľu s hudbou!

Známe breznianske dominanty si môžete pozrieť v našej fotogalérii!

Dominanty nášho mesta, ktorá je podľa vás TOP?
25
Galéria
Zdroj: TIK
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM