Rôzne

Tipy na víkend: Vyrazte so zbojníkmi za dobrodružstvom či na lampiónový sprievod

V druhej polovici novembra nás čakajú najmä kultúrne podujatia. Ak nemáte program na tento víkend, vyberte si z prehľadu.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Vyrazte so zbojníkmi za dobrodružstvom či na lampiónový sprievod
39
Galéria
Zdroj: Katarína Oravská

Víkend štartuje koncertom hudobnej skupiny Renaissence: Akustické trio. Miesto a čas: V piatok 16. novembra Brezno, 1. Dart club, o 20:30 hod.

V ponuke je aj koncert pesničkára a gitaristu Svätoslava Hamaliara. Tvorca originálnej hudby a slovenských textov plných energie. Miesto a čas: Piatok, Brezno, Čajomila, o 19:00 hod.

Obec Predajná a ZŠ s MŠ Predajná pozývajú všetky deti, rodičov aj starých rodičov na Lampiónový sprievod. Stretnutie bude na námestí, odkiaľ pôjde sprievod ulicami obce do telocvične, kde budú pre deti pripravené hry a občerstvenie. V ponuke bude punč pre dospelých a domáce koláčiky sú vítané. Miesto a čas: Predajná, 17. november o 17:00 hod.

Salaš Zbojská – Zbojnícky dvor pozýva na jazdu. V programe nebude chýbať zdvíhanie klobúka, zbojnícke barely, dostihy so spoločnou prechádzkou, obed či zbojnícke pólo. Miesto a čas: Salaš Zbojská, 17. november o 10:00 hod.

Brezniansky vedomostný kvíz je pripravený na oprášenie si vedomostí v nedeľu 18. novembra. Miesto a čas: Brezno, NKP Bombura, o 18:00 hod.

Výstava bývalých žiakov a absolventov ZUŠ Valaská bude vo výstavnej sále v sobotu 17. novembra od 9:00 hod. Vystúpenie Folklórneho súboru Bukovinka spojené s krstom ženského a mužského kroja je pripravené na nedeľu 18. novembra. Miesto a čas: Valaská, kultúrny dom o 16:00 hod.

Volejbalový turnaj: VK MŠK BREZNO pozýva všetkých fanúšikov volejbalu do ihriska a hľadiska na ženský volejbalový turnaj. Miesto a čas: V sobotu 17. novembra, Čierny Balog, ZŠ Jánošovka o 8:00 hod.

Ilustračné foto, archív K. Oravská

Huculská stezka
39
Galéria
Foto: Katarína Oravská
Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM